finnsat

Monet liikuteltavat näyttötelineet näyttävät siltä kuin viimeistely olisi jäänyt kesken. Erard Will lattiajalusta on toista maata. Se haluaa nousta esiin.

Erard Will lattiatelineet 30"-85" näytöille ovat erittäin tukevia ja soveltuvat erinomaisesti esim. neuvotteluhuoneisiin, hotelleihin, valvomoihin, myymälöihin, luokkahuoneisiin sekä esittely- ja messukäyttöön.

Erard Will-sarjasta löytyy 10 eri mallia sekä lisätarvikkeita. Väreinä valkoinen tai musta. TV:n tai näytön koko voi olla 30"-85" ja telineen maksimikuormitus 50 kg. Näyttö voidaan tarvittaessa asentaa telineeseen myös pystyasentoon.


Erard Will sopii muunneltavaan tiloihin

Tilan muunneltavuus on ihan eri luokkaa, kun näyttö on siirrettävissä helposti juuri haluttuun paikkaan. Erard Will on helppo liikutella kuuden hyvin rullaavan ja kääntyvän pyörän ansiosta.

Liikuteltavuus on hiottu niin huippuunsa, että teline siirtyy halutulle paikalleen helposti jopa kokolattiamatolla.

Ulkonäköseikatkin on huomioitu: kaapelit saadaan kätevästi varren sisälle piiloon. Itse asiassa varren sisään voidaan upottaa vaikka jatkojohto. Tämä on erittäin kätevä ominaisuus, kun näytön lisäksi telineessä on kamera ja soundbar videoneuvottelua varten.

Ostoskorisi on tyhjä