finnsat

Olemme ylpeitä voidessamme kertoa yhteistyön aloittamisesta ranskalaisen ERARD:in kanssa. Yrityksen tunnetuimpia tuotteita ovat STANDiT lattiajalustat ja seinätelineet, mutta valikoimassa on valtava määrä muitakin AV-tuotteita.

Olemme ylpeitä voidessamme kertoa yhteistyön aloittamisesta ranskalaisen ERARDin kanssa. Vuonna 1961 perustettu ERARD kehittää ja valmistaa AV-ratkaisuja. Yrityksen tunnetuimpia tuotteita ovat  seinätelineet ja lattiajalustat. Ranskan Lyonissa sijaitseva tehdas tuottaa innovatiivisiä, tyylikkäitä ja laadukkaita tuotteita sekä kuluttajien että yritysten käyttöön. 

”Olen erittäin tyytyväinen siihen, että pääsimme aloittamaan yhteistyön Erardin kanssa. Sekä Finnsat että Erard ovat historialtaan, toiminnaltaan ja luonteeltaan hyvin samantyyppisiä; tuotekehityspainotteisia ja uusimman teknologian hyödyntäjiä. Näemme merkittäviä synergiaetuja ja kasvumahdollisuuksia kaikille tuotteillemme”, sanoo Finnsatin toimitusjohtaja Jarkko Kankaanpää.

ERARD STANDiT -lattiajalustat

Kuinka asennat television seinälle ilman että olo- tai makuuhuoneen seinään pitää porata yhden yhtäkään reikää? Entäpä kuinka teet saman neuvottelutilaan?

Helposti. ERARD STANDiT -lattiajalustan avulla saat isommankin television näyttämään kiinteästi seinälle sijoitetulta. Ainutlaatuisen lattiajalustan ja stabilointilevyn avulla saat laitteesi siirrettyä mielialasi mukaan huoneesta tai seinältä toiseen, ilman että yhdelläkään seinällä on reiän reikää tai rumia asennusjälkiä. Yrityksen neuvottelutilan suuren näytön siirtäminen huoneen eri puolille onnistuu käden käänteessä ja sen voi sijoittaa aina juuri sinne missä sitä seuraavaksi tarvitaan. Lattiajalustan telineeseen saat tukevasti kiinnitettyä mallista riippuen 30”-90” ja jopa 50 kg painavan näytön tai television – ilman ainoatakaan seinään porattua reikää.

Televisiosi voi olla samalla sekä huoneen näyttävin yksityiskohta, että takaseinään saumattomasti sulautuva osa sisustusta.

Ulkonäköseikat on otettu myös huomioon. Kaikki television kaapelit piiloutuvat kätevästi varren sisään. Lattiajalustan varsi on myös maalattavissa, eli se saadaan helposti naamioitua mukailemaan muuta sisustusta tai sulautumaan taustaseinän väritykseen. Tyylikkyydestä ja toimivuudesta ei tarvitse tinkiä tippaakaan.

Miksi juuri lattiajalusta?

Kiinteä asennus seinille ei ole aina vain mahdollista tai luvallista. Joissakin rakennuksissa ja tiloissa (esim. näyttelytilat tai vuokra-asunnot) voi olla kiellettyä porata reikiä seiniin. Myös seinämateriaali asettaa joskus omat rajoituksensa, eli lasiseinät tai koottavat näyttelytilojen väliseinät eivät varsinaisesti helpota kiinteän asennuksen suunnittelua ja toteutusta. Toisinaan myös asennuspaikka on erityisen hankala ja asennukseen tarvittavat työkalut ja tiedot puutteellisia. ERARD STANDiT -lattiajalustan avulla nämäkin ongelmat poistuvat. Tästä ei nimittäin asennustyö paljon helpommaksi voi muuttua: homma hoituu täysin ilman apukäsiä!

Lisätietoja

ERARD suunnittelee ja valmistaa AV-tuotteita, kiinnikkeille ja huonekaluille. Vuonna 1961 perustetulla yrityksellä on 16.000 m2 tehdas Lyonin alueella, Ranskassa. ERARD tunnetaan kyvystään tuoda markkinoille innovaatioita, jotka muodostuvat alan standardeiksi.

Finnsat Oy sähköteknisten tuotteiden maahantuonti ja markkinointiyhtiö. Toimintamme perusperiaate on aina ollut hyvä tekninen osaaminen sekä nopeat ja varmat toimitukset. Tuoteperheemme on rakennettu vahvoista kansainvälisesti tunnetuista tuotemerkeistä. Edustamme Suomessa yli 50 päämiestä Euroopasta ja sen ulkopuolelta.

Annamme lisätietoja numerosta 0207 420 111 tai sähköpostitse info@finnsat.fi.

Ostoskorisi on tyhjä