finnsat

Ilpo Lyra aloitti Finnsatin aluemyyntiedustajana 12.8.2019. Hän vastaa ensisijaisesti Finnsatin Etelä-Suomen jälleenmyyjistä ja suurasiakkaista. Hänellä on monipuolinen kokemus antenni-, AV- ja teletuotteiden myynnistä juurikin yritysasiakkaille.

”Olen tehnyt koko urani töitä teknisten tuotteiden ja palvelujen parissa. Minulle on tärkeää työskennellä mahdollisimman lähellä asiakasta. Asiakkaan huolien ja tarpeiden kuuleminen sekä niiden selvittäminen ovat lähtökohtani”, Ilpo Lyra kertaa tuoretta nimitystään.

Corningin telekommunikaatio-osan tuotteet Finnsatin maahantuontiin

Corning osti käytännössä koko 3M:n Teletuotteiden Divisioonan (Communication Markets Division). Finnsat ja Corning ovat sopineet kaupassa siirtyneiden tuotteiden maahantuonnista Suomeen.

Jatkossa Finnsat vastaa Corningin (aiemmin 3M) teletuotteiden maahantuonnista, teknisestä tuesta ja jakelusta. Ilpo Lyralla taas on vankkaa kokemusta teletuotteiden parista.

”Haluamme Finnsatilla vahvistaa entisestään asiakaskeskeistä toimintamalliamme. Työssämme korostuu entistä enemmän asiakkaiden konsultointi ja neuvonta. Olemme todella iloisia voidessamme nyt julkaista Ilpo Lyran nimityksen. Hän on kokenut myynnin ammattilainen, jolla on vahva tekninen osaaminen”, toimitusjohtaja Jarkko Kankaanpää kertoo.

Lisätietoja:

Ilpo Lyra
Puhelin 0207 420 115
ilpo.lyra@finnsat.fi

Jarkko Kankaanpää
Puhelin 0207 420 148
jarkko.kankaanpaa@finnsat.fi


Ilpo Lyran pääset tapaamaan ensimmäistä kertaa Finnsatin väreissä Kesäpäivä asiakastilaisuudessamme perjantaina 30.8. Seinäjoella.

» Lue lisää Kesäpäivästä

Ostoskorisi on tyhjä