finnsat

Corning Incorporated yhtiö ilmoitti kesäkuussa 2018 ostaneensa käytännössä koko 3M:n Teletuotteiden Divisioonan (Communication Markets Division). Finnsat ja Corning ovat sopineet kaupassa siirtyneiden tuotteiden maahantuonnista Suomeen.

Kun ympäristömme verkostoituu yhä tiiviimmin, viestintäratkaisujen on oltava yhä luotettavampia, tehokkaampia ja kansainvälisempiä. Tarvitsemme ratkaisuja tulevaisuuden viestintäongelmiin jo tänään.

Corning pystyy tarjoamaan nyt juuri näitä ratkaisuja. Kaupassa Corningille siirtyivät kokonaisuudessaan mm. langallisten FTTH Access ja XDSL verkkojen tuoteperheet. Valokaapeliliittimet ja -kotelot mahdollistavat nopeamman verkon asennuksen. Huipputason liimatuotteillamme laajakaistapalveluiden asentaminen rakennuksiin on helppoa.

Langattoman verkon koaksiaalikaapelien säänsuojaus-tuotteet ja antennien häivytyskalvot jäivät kaupan ulkopuolelle.

Finnsat ja Corning ovat sopineet kaupassa siirtyneiden tuotteiden maahantuonnista Suomeen.

“Meille maahantuontiin tullut tuotepaletti on todella laaja. Esimerkiksi Scotchlok™ telejatkostuotteet ovat kaikille sähkö- ja teleasentajille entuudestaan tuttuja. Odotamme uudesta aluevaltauksesta merkittävää liikevaihdon kasvua lähivuosina”, myyntijohtaja Jani Paananen Finnsatilta paljastaa.
“Olemme tehneet vuosia menestyksekästä yhteistyötä Finnsatin kanssa. Laajentaminen uudelle tuotealueelle heidän kanssaan oli helppo valinta”, kertoo puolestaan myyntipäällikkö Jimmy Henningsen Corning Optical Communicationsilta.

Jatkossa Finnsat vastaa Corningin (aiemmin 3M) teletuotteiden maahantuonnista, teknisestä tuesta ja jakelusta. 

Lisätietoja

Finnsat Oy sähköteknisten tuotteiden maahantuonti ja markkinointiyhtiö. Toimintamme perusperiaate on aina ollut hyvä tekninen osaaminen sekä nopeat ja varmat toimitukset. Tuoteperheemme on rakennettu vahvoista kansainvälisesti tunnetuista tuotemerkeistä. Edustamme Suomessa yli 50 päämiestä Euroopasta ja sen ulkopuolelta.

Annamme lisätietoja numerosta 0207 420 111 tai sähköpostitse info@finnsat.fi.

Ostoskorisi on tyhjä