Julkaistu 12.4.2019

Miksi asiakkaamme valitsee yhä useammin leasingrahoituksen?

Miksi asiakkaamme valitsee yhä useammin leasingrahoituksen? Säästät käteisvaroja. Säästät veroissa. Oma pääoma ei kärsi suurista kertahankinnoista. Etkä ole sidottu tuotteisiin pysyvästi.

Onko laitteiden omistaminen yrityksesi ydinliiketoimintaa, vai voisiko laitteisiin sitoutuneen pääoman käyttää hyödyllisemmin vuokraamalla tarvittavat laitteet – ja samalla varmistua myös siitä, että laitekanta on aina ajan tasalla ja niihin kohdistuvat kulut helposti ennakoitavissa?

Me valitsimme leasing-kumppaniksemme Grenkeleasing Oy:n.

GRENKE on itsenäinen rahoitusyhtiö, joka ei ole sidoksissa pankkeihin tai laitevalmistajiin. Olemme todenneet, että GRENKEn kanssa asiointi on erittäin nopeaa ja joustavaa. Luottopäätökset saadaan jo saman päivän aikana ja kaikki tarvittavat allekirjoitukset hoituvat sähköisesti. Muista alan toimijoista poiketen, GRENKE ei myöskään veloita avaus- eikä laskutusmaksua, kun leasing-veloitus tapahtuu kvartaaleittain etukäteen.

  Mitä etuja leasing tarjoaa?

  • Leasingmaksut voidaan vähentää verotuksessa täysmääräisinä.
  • Säästät käteisvaroja muihin yrityksesi tarpeisiin.
  • Tiedät jo etukäteen kiinteät kulut sopimuksen laitteista ja voit ennakoida tulevaisuutta tarkemmin.
  • Voit halutessasi lunastaa laitteen sopimuskauden jälkeen edullisesti itsellesi.
  • Voit valita vapaasti leasing-ajan 12-60 kk välillä.
  • Voit halutessasi maksaa isomman ennakkomaksun ja tehdä loppuosalle leasing-sopimuksen.
  • Pienin leasing-sopimus 500,00 €.

  Mitä tuotteita voit hankkia Finnsatilta leasingrahoituksella?

  • Mittalaitteet (antennimittalaitteet, kuitumittalaitteet, WiFi-mittalaitteet) 
  • AV-laitteet (neuvotteluhuoneiden AV, näytöt, info-tv-järjestelmät, kamerat)
  • IT-laitteet (WiFi, ATK-verkot, kuituverkot)

  Kiinnostuitko rahoitusmahdollisuudesta? 

  Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää numerosta 0207 420 111 tai sähköpostitse info@finnsat.fi.

  Lisää aiheesta

  Macab Catline TVB-02:lla televisio näkyy ilman antennikaapelointia

  Macab Catline on järjestelmä, joka mahdollistaa TV-vastaanoton dataverkossa.
  17.6.2022
  /TV-verkot

  Finnsat-antennin avulla etätyöskentelet mökillä 4G:n varassa

  Moni haluaa tehdä töitä etänä kesämökiltä, mutta mökki on usein kaukana verkko-operaattoreiden tukiasemista. Apua tarjoaa Finnsat-antenni, joka tehostaa LTE (4G) -verkon kuuluvuutta.
  15.6.2022
  /Mobiilinetti

  UNV-valvontakamerat ovat EZView-sovelluksessa aina käden ulottuvilla

  UNV-kameroiden hallinta onnistuu myös älypuhelimella tai tabletilla EZView-sovelluksessa. Sovelluksen avulla älylaitteen voi asettaa hälyttämään tapahtumista, ja sekä kameroiden live-näkymä että tallenteet ovat katsottavissa mistä vain.
  9.6.2022
  /Kameravalvonta

  Nauti kesästä - WOOX-R7060-kasteluohjain mahdollistaa huolettomamman puutarhanhoidon

  WOOX Home -tuoteperheestä löytyy nyt myös Smart Garden -kastelunhallintalaite, jota voi ohjata sovelluksen avulla. Sen ansiosta puutarhan kastelutoimet tai vaikka eläinten juottamisen voi automatisoida.
  24.5.2022
  /Älykoti

  Promax Ranger -mittari on broadcast-ammattilaisen "linkkuveitsi"

  Promax Ranger -mittari on monipuolinen työväline, jolla onnistuu niin laitteiden käyttöönotto, valvonta kuin vianetsintäkin.
  17.5.2022
  /Mittalaitteet

  Erardin Nextia-pöytätelineellä optimoit työympäristösi - näyttö aina sopivan etäisyyden päässä

  Nextia-telineessä näyttö on aina sopivalla korkeudella ja päätetyöskentely on ergonomista. Muotoilu on taattua Erard-laatua.
  11.5.2022
  /Esitystekniikka

  Suosittu VSS-paketti väestönsuojatiloihin

  Pelastuslain mukaan väestönsuojassa tulee olla matkaviestimen käytön mahdollistava tekninen järjestelmä. Määräykset täyttävä järjestelmä saadaan helposti toteutettua asentamalla Finnsat FS1000-N antenni väestönsuojaan, ympärisäteilevän FS3000 antennin ulos ja näiden väliin sopivan pituinen matalahäviöinen FSxxNN -kaapeli.
  4.5.2022
  /Mobiilinetti

  LePo Isännöinnin uudet tilat täydentyivät helppokäyttöisellä videoneuvottelutekniikalla – yhtiökokoukset voi pitää etänäkin

  Finnsat auttoi LePo Isännöintiä videoneuvottelulaitteen valinnassa. Taloyhtiön kokousten pitämisessä helppokäyttöinen tekniikka on valttia, kuvan ja äänen laadusta tinkimättä.
  2.5.2022
  /Esitystekniikka

  IoT-Unear A30 -neuvotteluhuonekameralla etäkokoukset sujuvat ongelmitta

  UNV:n Unear A30 -neuvotteluhuonekamera on kompakti all-in-one -laite, joka sisältää sekä kameran, mikrofonin että kaiuttimen. Älyominaisuudet parantavat automaattisesti kuvaa ja ääntä.
  19.4.2022
  /Esitystekniikka

  Finnsat FS1500 -antennilla saat nopeamman netin kuin naapurilla

  Taajama-alueella on monia 4G-yhteyttä heikentäviä esteitä. Ympärisäteilevä Finnsat FS1500-lisäantenni on VIP-kortti, jonka avulla saat mobiilitukiasemalta paremman yhteyden.
  4.4.2022
  /Mobiilinetti

  Älypaperi-näytöt hakevat varaustiedot nyt myös Wilman pilviversiosta

  Älypaperi opastaa koulussa oikeaan luokkaan Wilman aikatauluilla. Finnsatin järjestelmienvälinen adapteri hakee tiedot Wilman uudesta pilviversiosta, muuntaa ne iCal-tiedostoiksi, ja tuo ne Älypaperi-serverille tutussa muodossa.
  29.3.2022
  /Esitystekniikka

  UNV:n monipuolinen valvontateknologia – älykästä tunnistusta ja vähemmän vääriä hälytyksiä

  UNV:n tuotevalikoimasta löydät kaiken tarvittavan tehokkaaseen kameravalvontaan. Älykäs valvontateknologia vähentää vääriä hälytyksiä, tunnistaa kohteita ja luokittelee niitä. Tämän ansiosta pysyt aina ajan tasalla.
  24.3.2022
  /Kameravalvonta

  Päivitetty sähköasentajan antennitesteri FP-120T2C entistäkin vaivattomampaan TV-antennien suuntaukseen

  Asiakaspalautteen pohjalta uudistettu Finnsat FP-120T2C -antennitesteri on nyt entistäkin kätevämpi työkalu TV-antennien suuntaukseen ja kaapeliverkon testaukseen. Laite osaa DVB-T, DVB-T2 ja DVB-C signaalit ja suomen kielen.
  22.3.2022
  /Mittalaitteet

  Finnsat ponkaisee mukaan IP-kameroiden markkinoille

  Finnsat Oy ja UNV Digital Technologies ovat solmineet Suomea koskevan videovalvontatuotteiden jakelusopimuksen. UNV:n laajasta kameravalikoimasta löytyvät oikeat tuotteet kotikäytöstä teollisuuden vaativimpiin sovelluksiin. UNV:n tuotteissa yhdistyvät edistyksellisyys ja edullinen hintataso.
  17.3.2022
  /Kameravalvonta

  WOOX Homen LED-filamenttilamput yhdistävät vanhan ajan tunnelman ja nykyaikaisen teknologian

  WOOX Homen tuotevalikoimasta löytyvät nyt myös älykkäät LED-filamenttilamput, joiden kodikas valaistus on säädeltävissä sovelluksen avulla.
  3.3.2022
  /Älykoti

  Digita ottaa käyttöön helmikuussa Kemin keskustaan uuden täytelähettimen ja uusii Tervolan lähettimet

  Digita ryhtyy uusimaan Kemin TV-lähettimiä korjatakseen alueen näkyvyysongelmia – kotitalouksien antennit tulee suunnata uudelleen. Jos antenni uusitaan suuntaamisen yhteydessä, niin paras vaihtoehto on Televes Ellipse älyantenni.
  17.2.2022
  /TV-verkot

  Miten Wi-Fi saadaan kantamaan sähköauton latauspisteelle saakka?

  Sähköauton latauspisteen seurantalaitteet vaativat Wi-Fi-yhteyden toimiakseen. Entä jos Wi-Fin kantama ei riitä ulos? Tässä kolme tapaa saada Wi-Fi yhteys sähköauton latauspisteelle.
  3.2.2022
  /Tietoverkot

  TV5 tuo olympialaiset antenniverkkoon HD-laadulla koko Suomessa

  Pekingin talviolympialaiset näkyvät TV5-kanavalla HD-laadulla koko Suomessa 2.–20. helmikuuta AntenniTV-verkon kanavapaikalla 27. Antenniverkon TV-kanavat saa parhaiten näkyviin Televes Ellipse älyantennilla.
  1.2.2022
  /TV-verkot

  PoE-tekniikka apuna valvontakameroiden asentamisessa ja hallinnassa

  Nykyisissä valvontakamerajärjestelmissä saattaa olla jopa kymmeniä kameroita. PoE-tekniikan avulla vähennät vedettävien kaapeleiden määrää ja hallitset kameroitasi helposti.
  21.1.2022
  /Tietoverkot

  Finnsat on nyt NSS Sähkösuunnittelijat ry:n yhteistoimintajäsen

  Sähkösuunnittelun piiriin kuuluvien järjestelmien määrä kasvaa. Tuotepuolella tapahtuu voimakasta teknologista kehitystä. Finnsat vastaa sähkösuunnittelijoiden tarpeeseen ajantasaiselle tuotedatalle liittymällä NSS Sähkösuunnittelijat ry:n yhteistoimintajäseneksi.
  16.12.2021
  /Yritys

  Glory Starin TAURI-koronapassilukija tekee poikkeusaikojen yleisötilaisuuksista turvallisempia

  Glory Starin TAURI Digital Covid-19 Vaccine Record Verify -lukijalla tarkistat asiakkaidesi koronapassin tiedot automaattisesti ja nopeasti niin messuilla kuin ravintolassakin. Järjestä tapahtuma turvallisesti TAURI-lukijan avulla.
  25.11.2021
  /Esitystekniikka

  Promax Ranger Neo -analysaattori nyt CCTV-hallintaominaisuudella

  Promax Ranger Neo -mittalaitteet tunnetaan monipuolisista ominaisuuksistaan. Nyt analysaattoria voi käyttää myös CCTV-hallintaan.
  25.10.2021
  /Mittalaitteet

  Wi-Tek PoE-kytkimet syöttävät virtaa ja tarkan ajan M-talon sadoille kelloille

  Julkisissa rakennuksissa on yleensä satoja kelloja. Kävijöitä ja talon väkeä hämmentää, jos kellot näyttävät toisistaan poikkeavaa aikaa. Kellot saadaan näyttämään samaa aikaa GPS-tahdistuksella ja toimivalla lähiverkolla. Wi-Tek on luotettava valinta nopean lähiverkon rakentamiseen.
  12.10.2021
  /Tietoverkot

  Digitaalinen rapputaulu tuo taloyhtiön pelastussuunnitelman kaikkien näkyville rappukäytävään

  Pelastussuunnitelman avulla taloyhtiön asukas voi varautua mahdollisiin vaaratilanteisiin ja oppia toimimaan niissä oikein. Pelastussuunnitelma on sijoitettava mahdollisimman näkyville, joten Finnsatin Rapputaulu on sille oiva alusta.
  5.10.2021
  /Esitystekniikka

  Scotchlok™ on nyt Presslok™. Uusi nimi, sama taattu laatu.

  Nutipää. Geeliliitin. Kalansilmä. Rakkaalla Scotchlok™-liittimellä on monta nimeä. Virallinen nimi on nykyään kuitenkin Presslok™. Uudesta nimestä huolimatta sama taattu laatu on säilynyt,
  27.9.2021
  /Tietoverkot

  Tuo viestintä kahvihuoneeseen infonäytön avulla

  Sisäinen viestintä on monessa organisaatiossa iso haaste, ja sen merkitys on lisäksi entisestään korostunut poikkeusaikoina. iDiD-infonäytön avulla voi helposti rakentaa avoimuutta ja vuorovaikutteisuutta suoraan kahvi- ja taukotiloihin.
  6.9.2021
  /Esitystekniikka

  Wi-Tek valitsi Finnsatin Suomen maahantuojakseen

  Finnsat Oy tuo globaalisti tunnetut Wi-Tek-tuotteet myös Suomen markkinoille. Wi-Tek tarjoaa nopeita, turvallisia ja helposti ylläpidettäviä verkkoratkaisuja Pk-yrityksiin, teollisuuteen ja julkisiin kohteisiin ympäri maailmaa.
  2.9.2021
  /Tietoverkot

  Näin saat TIMMI-tilavarausjärjestelmän varaustiedot infonäytölle automaattisesti

  Timmi Connectorin avulla voit esittää TIMMI-tilavarausjärjestelmään tehdyt varaustiedot iDiD-infonäytöilläsi automaattisesti. Näin tekee jo esimerkiksi Seinäjoen kaupunki. Tässä ohjeet varaustietojen tuomiseen infonäytölle.
  24.8.2021
  /Esitystekniikka

  Kaapelitelevisioiden kanavajärjestys muuttuu pian - teräväpiirto listan alkupäähän

  Kaapelitelevisioverkon kanavanumerot muuttuvat 31.8.2021. Tv-kanavien teräväpiirtoversiot löytyvät jatkossa kanavaluettelosta ensimmäisenä, eli kanavapaikoilta ykkösestä eteenpäin. Perinteisen tarkkuuden kanavat puolestaan siirtyvät alkamaan kanavanumerosta 21. Muutos ei koske antennitelevisioverkkoa.
  18.8.2021
  /TV-verkot

  Finnsat ja Ateme mahdollistavat Huuhkajien EM-ottelujen seuraamisen 4K ultrateräväpiirtona

  Älytelevision Yle Areena -sovelluksella on nyt mahdollista seurata ultrateräväpiirtona eli 4K:na Suomen miesten jalkapallomaajoukkueen EM-ottelut sekä turnauksen finaali. Uuden katseluelämyksen mahdollistaa Finnsatin toimittama Ateme Titan Live -enkooderi.
  15.6.2021
  /TV-verkot

  Selaa tuoteryhmiä

  Oma tili

  Ostoskori

  Ostoskorisi on tyhjä

  Toimitusehdot

  Toimitusmaksut 20.4.2016 alkaen:
  • Yli 1,00€ verkkokauppa tilaukset toimitamme ilman toimitusmaksua
  • Kaikki summat alv 0%.
   Maksuehto: Tiliasiakkaille 14 pv netto.
   Viivästyskorko: korkolain mukainen.
   Vakuutukset: Vahinkotapauksissa ota yhteys 0207 420 100.
   Muistutukset: Toimitusta tai laskua koskevat kahdeksan (8) päivää niiden saapumisesta.
   Palautukset: Huomautusaika on kahdeksan (8) päivää. Palautusta (virheetön tavara) ei voi tehdä ilman tavarantoimittajan lupaa. Hyvitys on -20% laskutetusta hinnasta. Mikäli tuote ei ole ehjässä alkuperäispakkauksessa, ei palautusta hyväksytä. Erikoistilauksia ei voida palauttaa, mikäli toimitus on ollut asiakkaan tilauksen mukainen. Palautusrahdin maksaa asiakas. Lainaksi lähetetyt tuotteet veloitetaan normaalisti, ellei niitä palauteta virheettöminä ilman asiakkaan tuotteeseen tekemiä merkintöjä. Palautusluettelo sisältää palautuksen hyväksyjän nimen, palautuksen syyn, palautuksen määrän ja toimituspäivän.
   Muutokset: Pidätämme oikeuden hintoja ja laitteita koskeviin muutoksiin. Kaikki tiedot perustuvat hinnaston tekohetkellä käytössä oleviin tietoihin.
   Takuu: 12-24 kk. Takuu korvaa ainoastaan laitteen korjauksen, ei välillisiä kustannuksia. Laitteen vaihtamiseen liittyvät kustannukset eivät kuulu takuun piiriin.
  Sivutolla käytetään evästeitä asiakaskokemuksen parantamiseksi ja toiminnallisuuksien varmistamiseen. Lue lisää yksityisyydensuojasta
  Asia selvä