finnsat

Finnsat Rapputaulu on taloyhtiön ja isännöitsijän tehokas tiedotuskanava, jonka päätelaitteina toimivat digitaaliset rapputaulut.

Kasvojenkohotus rappukäytävään ja sitä myöten myös koko taloyhtiöön on nyt helppoa ja kannattavaa.  Finnsatin uuden asukasnäytön avulla nostat välittömästi taloyhtiösi imagoa. Tyylikkäät, nykyaikaiset rappunäytöt ja ajan tasalla oleva tekniikka viestivät nykyaikaa, kestävyyttä ja modernia asumista. Kelpaisi meistä jokaiselle, eikö vaan?  

Nykyaikainen viestintäkanava, Rapputaulu, helpottaa myös isännöitsijän perinteisten työtehtävien hoitamista. Unohda vanhanaikaiset ja hitaasti muunneltavissa olevat rappukäytävän nimi- ja ilmoitustaulut ja hoida taloyhtiösi tiedottaminen kerralla kuntoon Rapputaululla

Selkeä viestintä ja nopea reagointi muutoksiin on helppoa ilman erillisiä käyntejä rappukäytävissä ja taloyhtiöissä. Kaikki tiedottaminen hoituu verkossa sijaitsevan portaalin kautta, helposti ja näppärästi. Säästät aikaa, resursseja ja rahaa.

Finnsat Rapputaulu siivoaa rappukäytävän paperisilpusta 

Saunavuorot, pyykkituvan varaukset, tulevat huoltotoimenpiteet tai vaikka taloyhtiön pihatalkoiden aikataulut – kaiken tämän ja paljon muutakin kerrot näppärästi Rapputaululla. 

Voit myös kohdistaa infonäytöllä tiedotteen joko koko taloyhtiölle tai vain tietyn rappukäytävän asukkaille. Kuulostaako helpolta? Juuri sitä se nimittäin on.  

Ei enää epäsiistejä korkkitauluja ja nastoilla niissä roikkuvia erikokoisia paperilappuja. Tärkeät ilmoitukset ovat aina selkeästi nähtävissä heti kotirappuun astuttaessa.

Finnsatin Rappunäyttö päivittyy myös itsekseen 

Rapputaulun näytölle mahdutat helposti myös esimerkiksi paikallisliikenteen aikataulut tai päivän sään. Muita asukkaita kiinnostavia tiedotuksia voivat olla vaikkapa lähialueen ravintoloiden aukioloajat ja palvelut. 

Mainostilaa myymällä pienennät samalla laitteiston ylläpitokustannuksia. Helppoa ja vaivatonta bonustietoa ja -rahaa, ilman että varsinainen perinteinen asukastiedotus jää yhtään vähemmälle huomiolle. 

Finnsat rappunäyttö on kokonaan koteloitu murtosuojan antamiseksi. Rapputaulun näyttö voidaan jakaa osiin, jolloin yksi osa voi näyttää esimerkiksi asukkaiden nimet, toinen vaihtuvia tiedotteita ja kolmas ostetun mainoksen.

Lisätietoja Finnsat Rapputaulusta

Älä siis enää vain mieti, vaan ota heti yhteys meidän Rapputaulun infonäyttöjen asiantuntijatiimiimme. Hoidetaan taloyhtiösi tiedotus kuntoon ja ajanmukaiseksi. Me teemme muutoksen sinulle helpoksi! 

Soita 0207 420 111 tai laita postia info@finnsat.fi niin kerromme miten Rapputaulu alkaa parantaa taloyhtiönne viestintää.

Ostoskorisi on tyhjä