finnsat

Monipuolinen Wisi Optopus -järjestelmä on ratkaisu kaikkiin optisiin verkkoihin. Optopus päävahvistinjärjestelmä sisältää modulaarisen head end rungon, jonka 14 moduulipaikkaa voidaan kalustaa tarpeen mukaan. Järjestelmään kuuluvat myös lähettimet, EDFA:t ja paluusuunnan vastaanottimet.

Wisi Optopus on modulaarinen ratkaisu kaapeli- ja kuituoperaattoreille. Se mahdollistaa minkä tahansa Optopus moduulin asentamisen mihin tahansa paikkaan tai alustaan. Tämä takaa yksilöllisen konfiguroinnin riippuen halutuista sovelluksista esim. HFC-, RFoG tai RF-Overlay-verkoille.

HFC-verkon laajentaminen edessä?

Nykyinen HFC-verkko (Hybrid-Fiber-Coax) voidaan vielä hyödyntää, sillä uuden DOCSIS3.1 tulon myötä verkko on kilpailukykyinen vielä vuosia. Kuluttajien vaatimusten lisääntyminen, uusien palvelujen ja teknologioiden käyttöönotto johtavat siihen, että laajakaistapalvelujen tarjoajia haastetaan laajentamaan Hybrid Fiber-Coax (HFC) -verkkojensa kapasiteettia vielä olemassa olevaa verkkoa käyttäen. Näin säilytetään jopa asiakkaitten digiboxeja.

WISIn Optopus on ihanteellinen ratkaisu HFC-verkkoihin. Tämä sisältää mm. Optisen lähettimen ja vahvistimen portfolion sekä paluusuunnanvastaanottimet mille tahansa HFC-sovellukselle.

Haluatko eroon OBI-ilmiöstä ja sen ongelmista? (Optical Beat Interference)

Kaapeli-TV operaattorit tietävät, että paluusuunnan kohdalla ongelmia tuottavat OBI-häiriöt. Ilmiö esiintyy HFC- ja varsinkin RFoG-arkkitehtuuriverkoissa (RF over Glass), ja se perustuu useisiin optisiin lähetyksiin samalle optiselle kuidulle, optisen jakajan paluusuunnassa. OBI-ilmiö tapahtuu, jos lähetykset ovat samanaikaisia ja laserin aallonpituudet ovat "tarpeeksi lähellä" toisiaan. OBI-ilmiö aiheuttaa lisää kohinaa paluusuunnalla.  

WISI Optopus tarjoaa tähän ratkaisun. LX24 ja LX25-tuotteilla voimme poistaa nämä ongelmat.   

RF-Overlay olemassa olevien GPON asiakkaille?

WISI Optopus tuoteperheestä löytyy ratkaisu luoda CATV-tarjonta olemassa olevan GPON-verkon kylkeen. Optopus tarjoaa laajan valikoiman 1550nm lähettimiä sekä tarvittavat EDFAt.

Lisätietoja

Kiinnostuitko Wisi Optopus ratkaisuista? Finnsatin koulutetut asiantuntijat tuntevat Optopus-tuotteet. Meiltä saat paikallista tukea myös hankinnan jälkeen, sekä suomeksi että ruotsiksi.

Otathan yhteyttä. Tarjoamme koko syväteknisen osaamisemme kaapeli- ja kuituoperaattorien käyttöön, kun HFC-, RFoG tai RF-Overlay-verkkojen suunnittelu, rakennus tai ylläpito on ajankohtaista.

Kerromme mielellämme lisää ja tulemme tarvittaessa myös esittelemään paikan päälle kuinka Wisin Optopus -tuotteet voisivat auttaa teidän yritystänne.

Paul Bergman
0207 420 115
paul.bergman@finnsat.fi
Vesa Mikkilä
0207 420 122
vesa.mikkila@finnsat.fi

Lataa esite 

Lukisitko esitteen mieluummin työpisteellä, kahvipöydässä tai junassa oikein painettuna? Nyt siihen on mahdollisuus. Tilaa paperiesitteet täyttämällä lomake


Ostoskorisi on tyhjä