finnsat

Finnsat Oy on ostanut Anvia TV Oy:ltä koko tukkuliiketoiminnan, sisältäen Finnsat tuotemerkin sekä huoltotoiminnan. Tukkuliiketoiminta sisältää antenni- ja tietoliikenneverkkojen komponenttien ja laitteiden sekä vaativien broadcast ja digital signage -ratkaisujen maahantuonnin ja tukkukaupan. Asiakkaita ovat mm. antenni- ja sähköurakoitsijat, tukkuliikkeet, operaattorit ja julkinen sektori. Ostetun liiketoiminnan liikevaihto vuoden 2016 aikana oli noin kolme miljoonaa euroa.

”Tulevaisuuden näkymät ovat erittäin mielenkiintoiset ja lupaavat. Antenniverkon kaikki maksu-tv-kanavat lähetetään uudella DVB-T2-lähetystekniikalla 17.5.2017 alkaen ja loppujen kanavien siirtyminen uuteen tekniikkaan tapahtuu viimeistään 2020. Tämän vuoksi koteihin tarvitaan vielä puoli miljoonaa antennia ja valtava määrä digibokseja” Finnsat Oy:n toimitusjohtaja Jarkko Kankaanpää kertoo.

Kyseessä on MBO-kauppa, jossa ostajat ovat liiketoiminnan toimivasta johdosta. Jarkko Kankaanpäällä, Vesa Mikkilällä ja Jani Paanasella on yhteensä yli 55 vuoden kokemuksen alalta. Kaupan yhteydessä liiketoiminnan 9 työntekijää siirtyy Finnsatin palvelukseen vanhoina työntekijöinä ja toiminta jatkuu Seinäjoella.

Osapuolet ovat allekirjoittaneet kauppaa koskevan sopimuksen 28.4.2017 ja liiketoiminnan siirtoajankohta on 15.5.2017.

Anvia TV Oy jatkaa TV-sisältöjen ostamista mediayhtiöiltä sekä ko. sisältöjen paketointia ja jälleenmyyntiä. 

Ostoskorisi on tyhjä