Finnsat

Finnsat Oy tuo globaalisti tunnetut Wi-Tek-tuotteet myös Suomen markkinoille. Wi-Tek tarjoaa nopeita, turvallisia ja helposti ylläpidettäviä verkkoratkaisuja Pk-yrityksiin, teollisuuteen ja julkisiin kohteisiin ympäri maailmaa.

Wi-Tek:in laaja tuotevalikoima sisältää kytkimiä, tukiasemia, mediamuuntimia ja reitittimiä kotiin, toimistoon sekä suuremmankin IT-infrastruktuurin luomiseen. Valikoimasta löytyy aina teollisuuden käyttötarkoitukseen sopiva laite, olipa kyseessä sitten peruskytkin, hallittava kytkin, DIN-kiskokytkin tai kenttälaite.

Wi-Tek:in erikoisosaamista ovat PoE-tekniikkaan perustuvat ratkaisut. Power over Ethernet eli PoE on nopeasti yleistynyt standardoitu ratkaisu erilaisten päätelaitteiden tehonsyötössä yleiskaapelointijärjestelmän parikaapelointia hyödyntäen.

”PoE-tekniikkaa yleistyy kaikkialla ja mahdollistaa uusia asioita. Wi-Tek yhteistyö on ollut meille alusta asti hieno asia, joka laajentaa valikoimaamme talotekniikan eri osa-alueilla”, toimitusjohtaja Jarkko Kankaanpää sanoo.

Se ei rajoitu ainoastaan tietoliikennepäätelaitteiden tehonsyöttöön vaan on ottanut vahvasti viime aikoina jalansijaa myös taloteknisten järjestelmien sähköistyksessä, kuten esimerkiksi valaistuksessa.

”Olemme tehneet kovasti töitä solmiessamme jälleenmyyntisopimuksia alan isojen toimijoiden kanssa ja luonnollisesti Wi-Tek maahantuonnin kannalta nämä kanavat ovat tärkeitä. Yhteistyö Wi-Tek:in kanssa on suuri ilo ja kunnia”, hän jatkaa.

Vasta solmitun sopimuksen mukaisesti Finnsat toimii Wi-Tek:in virallisena maahantuojana syyskuusta 2021 alkaen. Wi-Tek tuotteiden maahantuonnissa Finnsat painottaa kattavaa valikoimaa.

”Toimimme jo yli 50 maassa ja olemme erittäin iloisia laajan Wi-Tek -valikoimamme maahantuonnin aloittamisesta ja esittelemisestä suomalaisille CCTV- ja IT-ammattilaisille yhdessä Finnsatin kanssa. Viimeisen puolen vuoden aikana olemme rakentaneet Jarkon ja hänen tiiminsä kanssa upean suhteen ja uskomme heidän kykyihinsä kasvattaa tulevaisuudessa Wi-Tek:in myyntiä Suomessa”, Wi-Tek:in Euroopan myyntijohtaja Yishion Yih kertoo.

Vuonna 2009 perustettu Wireless-Tek Technology Ltd. sijaitsee Kiinan Shenzhenissä ja tunnetaan yleisesti nimellä Wi-Tek. Yritys on kasvanut voimakkaasti ja laajentunut jokaiselle mantereelle. Suomi on Euroopan 19. maa, josta löytyy nyt virallinen Wi-Tek maahantuoja.

Saatavuus: Wi-Tek tuotteet ovat ensiksi saatavilla suurimpien sähkötukkujen sekä jälleenmyyjien asennusvalikoimasta kautta Suomen.

Lisätietoja:

Jarkko Kankaanpää

Jarkko Kankaanpää

toimitusjohtaja
Puhelin: 0207 420 148
Sposti: jarkko.kankaanpaa@finnsat.fi

 

Ostoskorisi on tyhjä