finnsat

Televes Avant -laitteen asennusparametrit on helppo muuntaa PDF-tiedostoksi, jonka voi esimerkiksi tulostettuna liittää taloyhtiön huoltokirjaan. Kun asennuksen tiedot ovat tallessa, laitteiden asianmukainen ylläpito käy helpommin.

Taloyhtiön huoltokirja on tärkeä väline suunnitelmallisessa kiinteistönpidossa. Sen avulla kiinteistön laitteiden ja järjestelmien huolto ja kunnossapito sujuu asianmukaisesti. Rakennusosien, järjestelmien ja laitteiden tavoitteellinen elinkaari on mahdollista saavuttaa huoltokirjan tietojen pohjalta.

Huoltokirja vaaditaan sellaisiin uudisrakennuskohteisiin ja rakennuslupaa vaativiin korjausrakennuskohteisiin, joita käytetään pysyvään asumiseen tai työskentelyyn. Sen laatimista ja käyttöä suositellaan kuitenkin kaikissa kiinteistöissä.

Huoltokirja
Huoltokirjaan on tuotava tiedot taloyhtiön laitteista

Laitteiden tiedot ylös

Huoltokirjan sisällön vähimmäisvaatimukset on esitetty Suomen Rakentamismääräyskokoelman osassa A4: Rakennuksen käyttö- ja huolto-ohje. Se velvoittaa liittämään huoltokirjaan muun muassa tiedot teknisistä järjestelmistä sekä koneiden ja laitteiden käyttö- ja huolto-ohjeet.

Huoltokirjaan pitää siis merkitä tiedot taloyhtiön laitteista, jotta varmistetaan asianmukaisen huollon sujuminen. Joskus tietojen ylös kirjaaminen saattaakin olla aikaa ja vaivaa vaativa prosessi.

Jos huoltokirjan laitetietojen kanssa haluaa päästä vähemmällä vaivalla, ainakin Televes Avant -päävahvistimen asennustietojen liittäminen käy näppärästi. Itseohjelmointi- ja valvontatoiminnon lisäksi yksi Avant X Pro -yksikön lisätoiminnoista on nimittäin PDF-raporttien tuonti asennuksen tilasta ja laitteeseen tallennetuista asetuksista.

Televes Avant -laite
Televes Avant -päävahvistimen tiedot saa PDF-muodossa

Kuinka siis toimin?

Kun asennuksen jälkeen huoltokirjaan halutaan liittää raportti, jossa varmistetaan Televes Avant -laitteen toimintakyky, se tehdään seuraavasti:

1. Asennuksen valmistuttua muodosta yhteys Avant X Pro -yksikköön Asuite-sovelluksen kautta (toimii niin Android-, Windows- kuin Mac/iPhone-tuotteissa).  Pääset valvontanäkymään.

Vaihe 1
Vaihe 1

2. Napsauta PDF-kuvaketta Raportti-kohdassa. Kirjoita tietosi.

Vaihe 2
Vaihe 2

3. Kun tiedot on syötetty, sovellus alkaa tallentaa asennuksen nykyisiä parametrejä.

Vaihe 3
Vaihe 3

4. Kun kaikki parametrit on rekisteröity, näkyviin tulee vaihtoehto tallentaa PDF-raportti laitteelle.

Vaihe 4
Vaihe 4

5. Raportti tallentuu laitteellesi PDF-muotoon. Nyt voit liittää sen sähköiseen huoltokirjaan tai tulostaa sen vaikka suoraan paperille mappiin. Valmista!

Vaihe 5
Vaihe 5

Opastamme mielellämme Televes Avant X -vahvisten ja muiden Televes laitteiden kanssa


Jani Paananen

Jani Paananen

Myyntijohtaja
Puhelin: 0207 420 136
Sposti: jani.paananen@finnsat.fi

Finnsat Oy edustaa Televesin tuotteita
Suomessa vuosikausien kokemuksella.

Vastaamme Televes tuotteiden maahantuonnista, teknisestä tuesta ja jakelusta. Kerromme lisää Televes tuotteista ja toteutuksista numerossa 0207 420 111 tai sähköpostitse.

Ostoskorisi on tyhjä