finnsat

Videoneuvottelu on raivostuttava, jos joku pitää kameransa pimeänä. Miltä kasvonsa peittävä vastapuoli tuntuisi perinteisessä palaverissa? Tee asialle jotain.

Videoneuvottelu on raivostuttava, jos joku pitää kameransa pimeänä. Miltä kasvonsa peittävä vastapuoli tuntuisi perinteisessä palaverissa? Tee asialle jotain.
Perinteisessä neuvottelussa kameran pimeänä pitäminen tarkoittaisi kai suunnilleen samaa kuin se, että joku osallistujista piilottelisi kasvojaan kuin rikollinen valokuvaajilta käräjäsalissa.
Kertoo Jari Parantainen blogissaan Asiakkaasi kamera pimeänä? Laadi neuvotteluetiketti.

Usein syy kamera blokkaamiseen on etätyöpisteen hidas mobiilinetti. Signaalin kulku lähimpään mobiiliverkon tukiasemaan voi estyä etäisyyden, mäkisen maaston tai lähellä olevien rakennusten vuoksi. Erityisesti signaali heikentyy läpäistessään seinän tai ikkunan.

Avun tuo ulos asennettu Finnsat 4G/5G-lisäantenni. Ulkoinen antenni vaikuttaa merkittävästi myötäsuunnan latausnopeuteen, mutta paluusuunta vasta vahvistuukin. Tämä tekee erityisen hyvää videoyhteyksille. Ja verkkopelaamiselle.

Finnsat antennit 4G-signaalin vahvistamiseen

Finnsat FS1000Finnsat FS3000Finnsat FS5800

Finnsat antennit 5G/4G-signaalin vahvistamiseen

Finnsat FS1500Finnsat FS3500Finnsat FS5000

Finnsat tarvikkeet 5G/4G-lisäantenneille

Antennien lisäksi kannattaa muistaa myös tarvikkeet 5G- ja 4G-antenneille. Finnsat STK-01 kaapeli sopii lisäantennin ja modeemin yhdistämiseen reitittimeen TS9-urosliittimellä.

Finnsat SSK-01 adapterikaapelin avulla saat signaalin ulkoa antennilta sisälle modeemille ikkunan tai oven tiivisteen välistä ilman reikien poraamista.

Apuja ammattilaisille

Mikäli haluat tietää lisää LTE-yhteyden parantamisesta ja nettiyhteyden jakamisesta kotiin, mökille tai terassille, niin asiantuntijamme auttavat tutussa numerossa 0207 420 111.

Ilpo Lyra

Puhelin: 0207 420 115
ilpo.lyra@finnsat.fi

Jarmo Tulimäki

Puhelin: 0207 420 128
jarmo.tulimaki@finnsat.fi

Jani Paananen

Puhelin: 0207 420 136
jani.paananen@finnsat.fi

Ostoskorisi on tyhjä