finnsat

Murrot erityisesti vapaa-ajan asuntoihin ovat hurjassa kasvussa. Parasta varautumista murtoihin on elektroninen valvonta, kuten kamerat, valot ja liiketunnistimet.

Vapaa-ajan asuntojen murtovarkauksien määrät ovat poliisin tilastojen mukaan kasvaneet tammi-kesäkuussa lähes 50 prosenttia edellisvuoden vastaavaan aikaan verrattuna.

Lähde: Rikos- ja pakkokeinotilasto 2020, 2. vuosineljännes. Tilastokeskus

Elektroniset turvalaitteet yleistyvät kovaa vauhtia erityisesti ympäri vuoden asutuilla vapaa-ajan asunnoilla.

HomeGuard kameravalvonta ennaltaehkäisee murtoja

Kameravalvonta toimii ennaltaehkäisevästi, sillä se merkitään näkyvästi mökin ulkopuolelle. HomeGuardin valikoimasta löytyvät langattomat ja langalliset valvontakamerajärjestelmät. Jos mökillä on internet-yhteys, saat ilmoituksen havaitusta liikkeestä puhelimesi sovellukseen.

Wooxilta etäohjattavat valot ja liiketunnistimet

Mökki on helppo pitää asutun näköisenä kytkemällä Woox älyvalaistus päälle ja pois ajastusmallien avulla. Samalla saat myös esimerkiksi valot syttymään saapuessasi pihapiiriin.

Hälytys luvattomasta kulkijasta laukeaa ovi-/ikkunasensorin tai liiketunnistimen tunnistaessa liikettä. Samalla voit komentaa sireenin ulvomaan ja vilkkumaan ja pelottelemaan tunkeutujan tiehensä.

Vielä kehittyneempi järjestelmästä saadaan yhdistämällä myös muita toimintoja, kuten esimerkiksi yhdistämällä hälytyksiin varoitukset kosteudesta ja savusta. Laite varoittaa tällöin myös piilevistä vesivahingoista, jotka keräävät kosteutta hiljalleen.

Miten alkuun? Meidän osaajat ovat valmiina auttamaan sinua

Valvontalaitteiden kasvava kysyntä näkyy tilauksina asentajilla. Joko sinä palvelet omiasi elektronisen valvonnan laitteilla? Me annamme sinulle eväät tehdä kannattavaa kauppaa valvontalaitteilla.

Ilpo Lyra

Mökkimurtoasiantuntija

Puhelin: 0207 420 115
ilpo.lyra@finnsat.fi

Jarmo Tulimäki

Tunnistinspesialisti

Puhelin: 0207 420 128
jarmo.tulimaki@finnsat.fi

Jani Paananen

Valaistusvelho

Puhelin: 0207 420 136
jani.paananen@finnsat.fi

Ostoskorisi on tyhjä