finnsat

KanexPro HDSP164K 1x16 HDMI 4K jakovahvistimella rakennat televisio-osastosta myymäläsi näyttävän sisäänheittäjän. Resoluutio on huipussaan jokaisessa näytössä ja sisältö on yhtenäinen.

Kauppojen televisio osasto herättää aina mielenkiinnon, vaikka television hankinta ei juuri nyt olisikaan ajankohtainen. Usein kuitenkin näyttöjen kokojen mukaista suositeltavaa katseluetäisyyttä ei myymälässä ole kuitenkaan mahdollista toteuttaa, ja kun ostaja katsoo normaalia televisiolähetystä metrin päästä isolta ruudulta jää WAU-efekti saavuttamatta.

KANEXPRO HDSP164K HDMI-jakaja tarjoaa kustannustehokkaan ratkaisun, näyttöjen parhaimman mahdollisen potentiaalin saavuttamiseen. Laitteessa on yksi HDMI-tulo ja 16 lähtöä sisäänrakennetulla signaalin vahvistimella. 

KanexPro HDSP164K 1x16 HDMI 4K jakovahvistin
KanexPro HDSP164K 1x16 HDMI 4K jakovahvistin

Voit siis liitää yhden Blu-Ray-soittimen tai muun 4K-kuvanlähteen ja jakaa tämän signaalin 16 näyttöön 4K-laadulla. Kun käytetään yhtä jakajaa, jossa on signaalin bufferointi varmistetaan, että kuvat pyörivät samanaikaisesti jokaisessa näytössä. 

4K-kuvanlähteen signaali voidaan jakaa 16 näyttöön 4K-laadulla
4K-kuvanlähteen signaali voidaan jakaa 16 näyttöön 4K-laadulla

Lisäksi signaalin vahvistin mahdollistaa jopa 15 metrin HDMI johtojen käyttämisen, kun HDSP164K asetetaan keskelle näyttöriviä voivat näytöt olla jopa 30 metrin päässä toisistaan. 

KanexPro HDSP184K 1x8 HDMI 4K jakovahvistin
KanexPro HDSP184K 1x8 HDMI 4K jakovahvistin

Pienemmille osastoille tuotteesta löytyy myös 8 ulostulon laite KanexPro HDSP184K.

Televisio-osastosta tulee myymäläsi näyttävä sisäänheittäjä, kun resoluutio on huipussaan jokaisessa näytössä ja sisältö on yhtenäinen. Ostajan on tällöin helpompi vertailla näyttöjen ominaisuuksia.

Lisätietoja KanexPro HDMI-jakovahvistimista

Finnsat on apunasi, kun haluat löytää sopivat tuotteet AV-projektisi suunnitteluun tai toteutukseen. Meillä on kymmenien vuosien kokemus kuvan ja äänen siirrosta erilaisissa verkoissa.

Thomas Salmenoja
AV-ratkaisut, tuotepäällikkö
0207 420 121
thomas.salmenoja@finnsat.fi

Ostoskorisi on tyhjä