finnsat

Suomen Asiakastieto Oy:n luottoluokituksen mukaan Finnsat Oy kuuluu Suomen Vahvimmat kärkiyritysten joukkoon. Tämä kertoo asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme, että yhteistyömme on kestävällä pohjalla.

Suomen Vahvimmat -sertifikaatin ansainnut yritys luo voimaa Suomen talouselämään nyt ja tulevaisuudessa. 

Sertifikaatti on merkki yrityksen positiivisista taloudellisista tunnusluvuista, luottokelpoisuudesta, taustatiedoista ja hyvästä maksukäyttäytymisestä. 

– Tämä luokitus on saavutettu kovalla päivittäisellä työllä. Iso kiitos tästä kuuluu tietenkin sitoutuneille työntekijöille ja mainioille asiakkaille, kertoo Finnsat Oy:n toimitusjohtaja Jarkko Kankaanpää.

Suomen Vahvimmat -sertifikaatti kertoo asiakkaille, yhteistyökumppaneille, luotottajille ja muille sidosryhmille, että yhteistyö yrityksen kanssa on kestävällä pohjalla. 

Sertifikaatti perustuu Suomen Asiakastiedon Rating Alfa -luottoluokitukseen.

Finnsat Oy lyhyesti

Finnsat Oy sähköteknisten tuotteiden maahantuonti ja markkinointiyhtiö. Toimintamme perusperiaate on aina ollut hyvä tekninen osaaminen sekä nopeat ja varmat toimitukset. Tuoteperheemme on rakennettu vahvoista kansainvälisesti tunnetuista tuotemerkeistä. Edustamme Suomessa yli 50 päämiestä.

Annamme lisätietoja numerosta 0207 420 111 tai sähköpostitse info@finnsat.fi.

Ostoskorisi on tyhjä