finnsat

DELTANET NMS ohjelmistolla ohjaat kaapeliverkkosi omat ja ulkoistetut asentajat oikein asennus- ja vikakeikoille.

DELTANET NMS on kustannustehokas etähallinta- ja vianetsintäjärjestelmä HFC/RFoG- verkkojen nodeille ja vahvistimille.

Helposti alkuun pienellä kokeilulla

Päästäksesi alkuun tarvitset alustan FOSTRA-F-tietokannan isännöintiin. Tämä voi olla pienemmissä verkoissa HEC (Head End Controller) tai Linux-pohjainen palvelin.

Järjestelmän Pay-as-you-go tyyppinen lisensointimalli mahdollistaa aloittamisen pienestä testialueesta ja helpon laajentamisen verkon kasvaessa. Lisäksi tarvitaan FOSTRA-F moduuleja, jotka keräävät dataa verkossa olevista laitteista. 

FOSTRA-F moduuli on kolikon kokoinen lisäosa, joka liitetään kuitunodeen tai vahvistimeen.

Erittäin tehokas analyysityökalu auttaa nopeasti löytämään häiriölähteet verkossa tutkimalla CMTS:n ja kaapelimodeemien toiminnasta saamaansa dataa.

Rekisteröinti heti kentältä

Uuden kuitunoden tai vahvistimen rekisteröinti voidaan suorittaa asennuspaikalla DELTANET ScanApp -mobiilisovelluksen kautta. Skannaat vain laitteen QR-koodin ja FOSTRA-F-moduuli ja siirrät laitteisiin liittyvän data yhdessä geopaikannustietojen tietokantaan.

ScanApp (älypuhelimella tai tabletilla) mahdollistaa automaattisen datan keräyksen asennetun laitteen hallintaan liittyvistä tiedoista, mukaan lukien laitteen malli, sijaintitiedot, asennusaika, asentajan tunnus ja asennuskuvat.

Kerättyjä tietoja voidaan käyttää esimerkiksi ulkoistetun asennustoiminnan tehokkaaseen ohjaamisen. Asentaja voidaan helposti ohjata oikeaan paikkaan oikeiden työkalujen ja varaosien kanssa.

Finnsat Oy lyhyesti

Finnsat Oy sähköteknisten tuotteiden maahantuonti ja markkinointiyhtiö. Toimintamme perusperiaate on aina ollut hyvä tekninen osaaminen sekä nopeat ja varmat toimitukset. Tuoteperheemme on rakennettu vahvoista kansainvälisesti tunnetuista tuotemerkeistä. Edustamme Suomessa yli 50 päämiestä.

Annamme lisätietoja Deltanet NMS järjestelmästä numerosta 0207 420 111 tai sähköpostitse info@finnsat.fi.

Ostoskorisi on tyhjä