finnsat

Uusi Promax RANGERNeo laiteohjelmisto tuo lisää ominaisuuksia antennimittalaitteeseesi ilmaiseksi. Voit lähettää ja ladata tiedostoja analysaattorin sisäisestä muistista sekä luoda ja muokata kanavasuunnitelmia. Voit luoda PDF-raportteja yhdellä napsautuksella. Voit jopa ohjata laitetta etäyhteydellä: On mahdollista käyttää sitä kirjaimellisesti toiselta puolelta maailmaa selaimella ja millä tahansa käyttöjärjestelmällä. 

Uusi Promax RANGERNeo laiteohjelmisto tuo lisää ominaisuuksia antennimittalaitteeseesi ilmaiseksi. Pitääksesi laitteen ajan tasalla, voit päivittää mittalaitteesi laiteohjelmiston itse maksuttomalla NetUpdate ohjelmistolla Mittalaite voidaan lähettää myös meille päivitettäväksi. Samalla hoituu myös kätevästi vuosittainen kalibrointi.

Uudet PROMAXin huippuluokan RANGER Neo antennimittalaitteet sisältävät nämä uuden päivityksen mahdollistamat apuohjelmat oletuksena.

Laiteohjelmistopäivityksillä parannetaan mittalaitteen toimintaa. Niihin voi sisältyä olemassa olevien toimintojen parannuksia, täysin uusia toimintoja tai vikojen korjauksia. Mittalaitteen laiteohjelmisto kannattaa päivittää aina, kun uusi versio on saatavilla.

FILE MANAGER

Näyttää kaikki mittarin sisäiseen muistiin (tai ulkoiseen USB-muistiin) tallennetut tiedot puurakenteena. Resurssit on ryhmitelty kansion mukaan: antenniprofiilit, kaapatut spketrit, kanavataulukot, dataloggerit, kuvakaappaukset, tallennetut transport streamit jne. Valitusta resurssista riippuen tiedosto on mahdollista näyttää, avata ja/tai muokata.

Voit lähettää tiedostoja mittariin vetämällä ne vain tietokoneesta ja pudottamalla ne File Manageriin. Voit myös ladata joko yksittäisiä tiedostoja tai kokonaisia kansioita ZIP-tiedostomuodossa.

CHANNEL PLAN EDITOR

Vaikka voit luoda kanavastaulukkoja mittarin ”Explore Channel Plan” -toiminnon avulla. Joissain tapauksissa voi olla mielekkäämpää luoda kanavataulukko tyhjästä, määrittelemällä manuaalisesti jokainen kanava. Tämä on nyt mahdollista Channel Plan Editorilla.

Lisäksi nämä kanavataulukot on helppo jakaa eri mittarien kesken, koska ne voi tuoda ja viedä helposti Web-palvelimen File Manageriin.

REPORT GENERATOR

Antenniverkon jokaisesta antennirasiasta sekä vahvistimen tuloista ja lähdöistä tehdyt mittaukset tarvitaan tarkastuspöytäkirjoja varten ja on luovutettava työn tilaajalle ennen sisäverkon käyttöönottoa. Nämä on helppo generoida mittauskohteessa tallennetuista mittauksista.

Valitset vain dataloggerin, josta haluat luoda raportin ja lisäät tarvittavat kohdetiedot ja seuraavaksi mittalaitteen web-palvelin luo PDF-tiedoston, joka voidaan ladata ja tulostaa heti.

LISÄTIETOJA PROMAX-MITTALAITTEISTA 

Finnsatin myynnistä numerosta 0207 420 111 tai sähköpostitse info@finnsat.fi.

Ostoskorisi on tyhjä