finnsat

Sähköteknisen kaupan liitto STK laittoi 100 parasta sähköteknisten tuotteiden toimittajaa järjestykseen. Finnsat oli kirkkaasti oman sarjansa 10 parhaan joukossa. Sähkönumerot.fi-palvelussa on kaikkiaan 489 yrityksen tuotteita. Aktiivisia tuotteita on 250.000.

Sähköteknisen Kaupan Liitto (STK) ylläpitää sähkönumerojärjestelmää ja tuotetietopalvelua, johon rekisteröidyt tuotteet löytyvät Sähkönumerot.fi-palvelusta.

Sähköteknisen kaupan liitto STK listasi parhaat toimittajat

Sähköteknisen kaupan liitto STK laittoi 100 parasta sähköteknisen tuotteiden toimittajaa järjestykseen. Finnsat oli kirkkaasti oman sarjansa (Toimittajat, joilla on yli 100 mutta alle 1000 sähkönumeroa) 10 parhaan joukossa.

"Asetimme pääsyn parhaiden toimittajien listalle tavoitteeksemme kesän 2018 jälkeen. Pääseminen tähän saakka on vaatinut erittäin paljon aikaa, työtä ja kärsivällisyyttä, mutta se on kannattanut", toimitusjohtaja Jarkko Kankaanpää iloitsee.

Kunnolliset tuotetiedot tekevät tuotepäälliköiden ja ostajien työstä helpompaa 

Toimittajana vastaamme siitä, että Sähkönumerot.fi-palveluun täytetyt tuotetiedot kattavuudelta ja laadultaan vastaavat sähkötukkujen, -urakoitsijoiden ja -suunnittelijoiden tarpeita. 

"Haluamme tehdä asiakkaidemme (työ)elämästä helpompaa. Olemme esimerkiksi kuvanneet joka ikisen meiltä löytyvän tuotteen. Jos kuva puuttuu Sähkönumerot.fi-tuotekortilta, se todennäköisesti puuttuu myös tukkujen verkkokaupoista ja kyseisistä urakoitsijoiden ja suunnittelijoiden järjestelmistä", Kankaanpää jatkaa.

Sähkötukkujen – Ahlsell, EL-Parts, Onninen, Rexel ja SLO – verkkokaupoissa sekä urakoitsijoiden ja suunnittelijoiden käyttämissä ohjelmistoissa hyödynnetään usein Sähkönumerot.fi-tuotekuvia. 

Sähkönumerot.fi-palvelu pitää sisällään:

  • 250 000 aktiivisen tuotteen tiedot, arkistoidut mukaan lukien palvelusta löytyy tiedot yli 500 000 tuotteesta
  • 80 %:lla tuotteista on tuotekuva, yht. 280 000 tuotekuvaa
  • 56 %:lle tuotteista on ilmoitettu tekniset tiedot ETIM-standardin mukaisesti
  • 70 %:lla tuotteista on linkki, joka johtaa suoraan toimittajan sivuilla oleville tuotekorteille
  • 48 %:lla tuotteista on tuotekuvausta
  • 110 000 liitetiedostoa, kuten esitteitä, tuoteluetteloita ja käyttöohjeita

Koko parhaat toimittajat -listaus on luettavissa Sähköteknisen kaupan liiton tiedotteesta
http://www.stkliitto.fi/viestinta/tiedotteet/3683-parhaat-toimittajat-kevat2019.html

Ostoskorisi on tyhjä