Julkaistu 17.4.2019

Isännöitsijäkysely: Kameravalvonta ja digitaaliset rappunäytöt ovat esillä kevään yhtiökokouksissa.

Taloyhtiön viestinnän keskiössä ovat osaavat isännöitsijät. Finnsat kysyi 400 taloyhtiön isännöitsijöiltä, miten taloyhtiöiden viestintä tapahtuu ja huomioidaanko asukkaita tarpeeksi. Vastauksia tuli erittäin runsaasti. Kiitos kaikille vastauksia antaneille.

Mitkä taloyhtiön tekniset ratkaisut ovat ajankohtaisia kevään yhtiökokouksissa?

  Isännöitsijöiden mukaan taloyhtiöitä puhuttaa tänä keväänä mm. seuraavat aiheet: kameravalvonta, digitaaliset rappunäytöt, taloyhtiön oma tv-kanava, kiinteistöautomaation uusiminen, maalämpö ja vesivahingot. 

  Huomattava osa vastanneista on sitä mieltä, että kameravalvonta (25%) ja digitaaliset rapputaulut/näytöt (20%) on syytä ottaa esille kevään yhtiökokouksissa.  

  Toivotaanko isännöimissäsi taloyhtiöissä lisää viestintää?

   Huomattavan suuri osa vastanneista (88 %) oli sitä mieltä, että heidän taloyhtiöissään on tarvetta lisäviestintään. Vain 12 % vastanneista oli täysin tyytyväisiä nykyiseen viestintämalliinsa.

   Taloyhtiön sisäisessä viestinnässä koetaan usein olevan puutteita. Viestintää hoidetaan vain pakollisten ilmoitusten osalta ja nekin usein viime hetkellä. 

   Taloyhtiön toiminnan tehostamisessa tärkeää osaa esittää juuri viestintä. Mielipiteitä ja osallistumista keskusteluun on turha odottaa, jos asukkaat eivät tiedä mitä yhtiössä on meneillään.

   Millä tavoin isännöitsijä viestii taloyhtiön suuntaan?

    Sähköpostiviestintä on edelleen yleisin tapa viestiä taloyhtiöissä. Kaikki, eli 100 % vastanneista, käyttää viestinnässä ainakin yhtenä toimintamallinaan sähköpostia. Huomattavan suuri osa (97 %) toimittaa viestinsä sähköpostin lisäksi perinteisellä tavalla, eli postittamalla tiedotteet paperilla.

    Perinteinen paperin kiinnittäminen ilmoitustaululle on myös edelleen suosiossa suuressa osassa taloyhtiöistä (80 %). Whatsapp-viestintää käyttää noin puolet vastanneista, samoin kuin digitaalista rapputaulua. 60 % vastanneista julkaisee lisäksi taloyhtiön omilla nettisivuilla tiedotteitaan. Vain pieni osa (3%) käyttää tiedottamiseen taloyhtiön omaa TV-kanavaa.

    Missä järjestelmissä taloyhtiön asukasluetteloa ylläpidetään?

    Isännöitsijät ylläpitävät asukasluetteloitaan monissa eri järjestelmissä, kuten esim. Visma, Domus, Unes, Tampuuri, isännöintiohjelmat sekä taloushallinon eri järjestelmät. 

    Jotta ylläpito olisi mahdollisimman helppoa ja nopeaa, olemme rakentaneet liittymiä digitaalisiin rapputauluihin asukasluettelon automaattista siirtymistä varten. 

    Millä ohjelmalla teet taloyhtiön tiedotteet?

     Ylivoimaisesti suurin osa vastanneista (yli 90 %) käyttää Word-dokumentteja tiedottamisen pohjana. Loput käyttävät omaa isännöintiohjelmaansa.

     Olemme tehneet Word-dokumentin siirtämisestä taloyhtiön digitaaliseen rapputauluun helppoa. Samalla tiedote on helppo julkaista napin painalluksella vaikka paikkakunnan kaikkiin isännöitäviin kohteisiin. Finnsatin digitaalisella rapputaululla se onnistuu. 

     LISÄTIETOJA

     Finnsat Oy sähköteknisten tuotteiden maahantuonti ja markkinointiyhtiö. Toimintamme perusperiaate on aina ollut hyvä tekninen osaaminen sekä nopeat ja varmat toimitukset. Tuoteperheemme on rakennettu vahvoista kansainvälisesti tunnetuista tuotemerkeistä. Edustamme Suomessa yli 50 päämiestä Euroopasta ja sen ulkopuolelta.

     Jälleenmyyjiämme löytyy kautta Suomen. Mikäli haluat löytää sinua lähellä olevan jälleenmyyjän tai haluaisit tuotteitamme yrityksellesi myyntiin, niin kysy lisää numerosta 0207 420 111 tai sähköpostitse info@finnsat.fi.

     Lisää aiheesta

     Mikä on VESA? Miten tiedät, onko televisiossasi sellainen?

     VESA on standardi, jonka avulla näyttö ja jalusta löytävät toisensa.
     27.7.2022
     /Esitystekniikka

     Promax-mittalaitteet kalibroidaan ja huolletaan Suomessa

     Milloin viimeksi kalibroit Promax-laitteesi? Se pitäisi tehdä vuosittain tulosten oikeellisuuden varmistamiseksi. Onneksi toimenpide suoritetaan näppärästi meillä Seinäjoella.
     19.7.2022
     /Mittalaitteet

     Wi-Tekin WI-POE21E-O PoE Extender tuo verkon ja virran koululiikunta- ja virkistyspaikkojen valvontakameroille

     PoE extender (laajennin) asetetaan internet-laitteen ja toisen laitteen, esimerkiksi valvontakameran väliin tuomaan internet-yhteyden ja verkkovirtaa. Ulkoista virtalähdettä ja lisäkaapelointia ei tarvita.
     15.7.2022
     /Tietoverkot

     Ei enää läjää kaukosäätimiä sohvapöydällä – WOOXin Wi-Fi-ohjattava infrapunalähetin muuttaa älypuhelimen yleiskaukosäätimeksi

     Älykäs kaukosäädin tänä kesänä vaikkapa ilmastointilaitteeseen! USB-virralla toimivaan Smart Universal IR -lähettimeen voi liittää kaikki kodin kaukosäätimet. WOOX Home -sovelluksella laitteiden hallinta onnistuu etänäkin.
     7.7.2022
     /Älykoti

     Finnsat on Luotettava kumppani

     Finnsat on mukana Suomen Tilaajavastuu Oy:n Luotettava Kumppani ohjelmassa. Luotettava Kumppani -jäsenyys kertoo, että hoidamme asiat avoimesti ja että lakisääteiset velvoitteet ovat ajan tasalla.
     29.6.2022
     /Yritys

     Catline TVB-02:lla televisio näkyy ilman antennikaapelointia

     Macab Catline on järjestelmä, joka mahdollistaa TV-vastaanoton dataverkossa.
     17.6.2022
     /TV-verkot

     Finnsat-antennin avulla etätyöskentelet mökillä 4G:n varassa

     Moni haluaa tehdä töitä etänä kesämökiltä, mutta mökki on usein kaukana verkko-operaattoreiden tukiasemista. Apua tarjoaa Finnsat-antenni, joka tehostaa LTE (4G) -verkon kuuluvuutta.
     15.6.2022
     /Mobiilinetti

     UNV-valvontakamerat ovat EZView-sovelluksessa aina käden ulottuvilla

     UNV-kameroiden hallinta onnistuu myös älypuhelimella tai tabletilla EZView-sovelluksessa. Sovelluksen avulla älylaitteen voi asettaa hälyttämään tapahtumista, ja sekä kameroiden live-näkymä että tallenteet ovat katsottavissa mistä vain.
     9.6.2022
     /Kameravalvonta

     Nauti kesästä - WOOX-R7060-kasteluohjain mahdollistaa huolettomamman puutarhanhoidon

     WOOX Home -tuoteperheestä löytyy nyt myös Smart Garden -kastelunhallintalaite, jota voi ohjata sovelluksen avulla. Sen ansiosta puutarhan kastelutoimet tai vaikka eläinten juottamisen voi automatisoida.
     24.5.2022
     /Älykoti

     Promax Ranger -mittari on broadcast-ammattilaisen "linkkuveitsi"

     Promax Ranger -mittari on monipuolinen työväline, jolla onnistuu niin laitteiden käyttöönotto, valvonta kuin vianetsintäkin.
     17.5.2022
     /Mittalaitteet

     Erardin Nextia-pöytätelineellä optimoit työympäristösi - näyttö aina sopivan etäisyyden päässä

     Nextia-telineessä näyttö on aina sopivalla korkeudella ja päätetyöskentely on ergonomista. Muotoilu on taattua Erard-laatua.
     11.5.2022
     /Esitystekniikka

     Suosittu VSS-paketti väestönsuojatiloihin

     Pelastuslain mukaan väestönsuojassa tulee olla matkaviestimen käytön mahdollistava tekninen järjestelmä. Määräykset täyttävä järjestelmä saadaan helposti toteutettua asentamalla Finnsat FS1000-N antenni väestönsuojaan, ympärisäteilevän FS3000 antennin ulos ja näiden väliin sopivan pituinen matalahäviöinen FSxxNN -kaapeli.
     4.5.2022
     /Mobiilinetti

     LePo Isännöinnin uudet tilat täydentyivät helppokäyttöisellä videoneuvottelutekniikalla – yhtiökokoukset voi pitää etänäkin

     Finnsat auttoi LePo Isännöintiä videoneuvottelulaitteen valinnassa. Taloyhtiön kokousten pitämisessä helppokäyttöinen tekniikka on valttia, kuvan ja äänen laadusta tinkimättä.
     2.5.2022
     /Esitystekniikka

     IoT-Unear A30 -neuvotteluhuonekameralla etäkokoukset sujuvat ongelmitta

     UNV:n Unear A30 -neuvotteluhuonekamera on kompakti all-in-one -laite, joka sisältää sekä kameran, mikrofonin että kaiuttimen. Älyominaisuudet parantavat automaattisesti kuvaa ja ääntä.
     19.4.2022
     /Esitystekniikka

     Finnsat FS1500 -antennilla saat nopeamman netin kuin naapurilla

     Taajama-alueella on monia 4G-yhteyttä heikentäviä esteitä. Ympärisäteilevä Finnsat FS1500-lisäantenni on VIP-kortti, jonka avulla saat mobiilitukiasemalta paremman yhteyden.
     4.4.2022
     /Mobiilinetti

     Älypaperi-näytöt hakevat varaustiedot nyt myös Wilman pilviversiosta

     Älypaperi opastaa koulussa oikeaan luokkaan Wilman aikatauluilla. Finnsatin järjestelmienvälinen adapteri hakee tiedot Wilman uudesta pilviversiosta, muuntaa ne iCal-tiedostoiksi, ja tuo ne Älypaperi-serverille tutussa muodossa.
     29.3.2022
     /Esitystekniikka

     UNV:n monipuolinen valvontateknologia – älykästä tunnistusta ja vähemmän vääriä hälytyksiä

     UNV:n tuotevalikoimasta löydät kaiken tarvittavan tehokkaaseen kameravalvontaan. Älykäs valvontateknologia vähentää vääriä hälytyksiä, tunnistaa kohteita ja luokittelee niitä. Tämän ansiosta pysyt aina ajan tasalla.
     24.3.2022
     /Kameravalvonta

     Päivitetty sähköasentajan antennitesteri FP-120T2C entistäkin vaivattomampaan TV-antennien suuntaukseen

     Asiakaspalautteen pohjalta uudistettu Finnsat FP-120T2C -antennitesteri on nyt entistäkin kätevämpi työkalu TV-antennien suuntaukseen ja kaapeliverkon testaukseen. Laite osaa DVB-T, DVB-T2 ja DVB-C signaalit ja suomen kielen.
     22.3.2022
     /Mittalaitteet

     Finnsat ponkaisee mukaan IP-kameroiden markkinoille

     Finnsat Oy ja UNV Digital Technologies ovat solmineet Suomea koskevan videovalvontatuotteiden jakelusopimuksen. UNV:n laajasta kameravalikoimasta löytyvät oikeat tuotteet kotikäytöstä teollisuuden vaativimpiin sovelluksiin. UNV:n tuotteissa yhdistyvät edistyksellisyys ja edullinen hintataso.
     17.3.2022
     /Kameravalvonta

     WOOX Homen LED-filamenttilamput yhdistävät vanhan ajan tunnelman ja nykyaikaisen teknologian

     WOOX Homen tuotevalikoimasta löytyvät nyt myös älykkäät LED-filamenttilamput, joiden kodikas valaistus on säädeltävissä sovelluksen avulla.
     3.3.2022
     /Älykoti

     Digita ottaa käyttöön helmikuussa Kemin keskustaan uuden täytelähettimen ja uusii Tervolan lähettimet

     Digita ryhtyy uusimaan Kemin TV-lähettimiä korjatakseen alueen näkyvyysongelmia – kotitalouksien antennit tulee suunnata uudelleen. Jos antenni uusitaan suuntaamisen yhteydessä, niin paras vaihtoehto on Televes Ellipse älyantenni.
     17.2.2022
     /TV-verkot

     Miten Wi-Fi saadaan kantamaan sähköauton latauspisteelle saakka?

     Sähköauton latauspisteen seurantalaitteet vaativat Wi-Fi-yhteyden toimiakseen. Entä jos Wi-Fin kantama ei riitä ulos? Tässä kolme tapaa saada Wi-Fi yhteys sähköauton latauspisteelle.
     3.2.2022
     /Tietoverkot

     TV5 tuo olympialaiset antenniverkkoon HD-laadulla koko Suomessa

     Pekingin talviolympialaiset näkyvät TV5-kanavalla HD-laadulla koko Suomessa 2.–20. helmikuuta AntenniTV-verkon kanavapaikalla 27. Antenniverkon TV-kanavat saa parhaiten näkyviin Televes Ellipse älyantennilla.
     1.2.2022
     /TV-verkot

     PoE-tekniikka apuna valvontakameroiden asentamisessa ja hallinnassa

     Nykyisissä valvontakamerajärjestelmissä saattaa olla jopa kymmeniä kameroita. PoE-tekniikan avulla vähennät vedettävien kaapeleiden määrää ja hallitset kameroitasi helposti.
     21.1.2022
     /Tietoverkot

     Finnsat on nyt NSS Sähkösuunnittelijat ry:n yhteistoimintajäsen

     Sähkösuunnittelun piiriin kuuluvien järjestelmien määrä kasvaa. Tuotepuolella tapahtuu voimakasta teknologista kehitystä. Finnsat vastaa sähkösuunnittelijoiden tarpeeseen ajantasaiselle tuotedatalle liittymällä NSS Sähkösuunnittelijat ry:n yhteistoimintajäseneksi.
     16.12.2021
     /Yritys

     Glory Starin TAURI-koronapassilukija tekee poikkeusaikojen yleisötilaisuuksista turvallisempia

     Glory Starin TAURI Digital Covid-19 Vaccine Record Verify -lukijalla tarkistat asiakkaidesi koronapassin tiedot automaattisesti ja nopeasti niin messuilla kuin ravintolassakin. Järjestä tapahtuma turvallisesti TAURI-lukijan avulla.
     25.11.2021
     /Esitystekniikka

     Promax Ranger Neo -analysaattori nyt CCTV-hallintaominaisuudella

     Promax Ranger Neo -mittalaitteet tunnetaan monipuolisista ominaisuuksistaan. Nyt analysaattoria voi käyttää myös CCTV-hallintaan.
     25.10.2021
     /Mittalaitteet

     Wi-Tek PoE-kytkimet syöttävät virtaa ja tarkan ajan M-talon sadoille kelloille

     Julkisissa rakennuksissa on yleensä satoja kelloja. Kävijöitä ja talon väkeä hämmentää, jos kellot näyttävät toisistaan poikkeavaa aikaa. Kellot saadaan näyttämään samaa aikaa GPS-tahdistuksella ja toimivalla lähiverkolla. Wi-Tek on luotettava valinta nopean lähiverkon rakentamiseen.
     12.10.2021
     /Tietoverkot

     Digitaalinen rapputaulu tuo taloyhtiön pelastussuunnitelman kaikkien näkyville rappukäytävään

     Pelastussuunnitelman avulla taloyhtiön asukas voi varautua mahdollisiin vaaratilanteisiin ja oppia toimimaan niissä oikein. Pelastussuunnitelma on sijoitettava mahdollisimman näkyville, joten Finnsatin Rapputaulu on sille oiva alusta.
     5.10.2021
     /Esitystekniikka

     Scotchlok™ on nyt Presslok™. Uusi nimi, sama taattu laatu.

     Nutipää. Geeliliitin. Kalansilmä. Rakkaalla Scotchlok™-liittimellä on monta nimeä. Virallinen nimi on nykyään kuitenkin Presslok™. Uudesta nimestä huolimatta sama taattu laatu on säilynyt,
     27.9.2021
     /Tietoverkot

     Selaa tuoteryhmiä

     Oma tili

     Ostoskori

     Ostoskorisi on tyhjä

     Toimitusehdot

     Toimitusmaksut 20.4.2016 alkaen:
     • Yli 1,00€ verkkokauppa tilaukset toimitamme ilman toimitusmaksua
     • Kaikki summat alv 0%.
      Maksuehto: Tiliasiakkaille 14 pv netto.
      Viivästyskorko: korkolain mukainen.
      Vakuutukset: Vahinkotapauksissa ota yhteys 0207 420 100.
      Muistutukset: Toimitusta tai laskua koskevat kahdeksan (8) päivää niiden saapumisesta.
      Palautukset: Huomautusaika on kahdeksan (8) päivää. Palautusta (virheetön tavara) ei voi tehdä ilman tavarantoimittajan lupaa. Hyvitys on -20% laskutetusta hinnasta. Mikäli tuote ei ole ehjässä alkuperäispakkauksessa, ei palautusta hyväksytä. Erikoistilauksia ei voida palauttaa, mikäli toimitus on ollut asiakkaan tilauksen mukainen. Palautusrahdin maksaa asiakas. Lainaksi lähetetyt tuotteet veloitetaan normaalisti, ellei niitä palauteta virheettöminä ilman asiakkaan tuotteeseen tekemiä merkintöjä. Palautusluettelo sisältää palautuksen hyväksyjän nimen, palautuksen syyn, palautuksen määrän ja toimituspäivän.
      Muutokset: Pidätämme oikeuden hintoja ja laitteita koskeviin muutoksiin. Kaikki tiedot perustuvat hinnaston tekohetkellä käytössä oleviin tietoihin.
      Takuu: 12-24 kk. Takuu korvaa ainoastaan laitteen korjauksen, ei välillisiä kustannuksia. Laitteen vaihtamiseen liittyvät kustannukset eivät kuulu takuun piiriin.
     Sivutolla käytetään evästeitä asiakaskokemuksen parantamiseksi ja toiminnallisuuksien varmistamiseen. Lue lisää yksityisyydensuojasta
     Asia selvä