finnsat

Uuden sukupolven digiantenni, joka eliminoi kaiken mahdollisen häiriön jopa tv-kattavuusalueen rajamaastoissa. Tässä antennissa yhdistyvät ennennäkemättömällä tavalla sen rajoja rikkova muotoilu, 100 % ruostumaton mekaaninen rakenne, vallankumouksellinen SAW-suodin ja viimeisin T-Force -tekniikka.

Ellipse on älykäs antenni, joka sopeutuu automaattisesti ja reaaliajassa vallitseviin signaalin vastaanotto-olosuhteisiin. Se on suunniteltu tarjoamaan vakaa ja laadukas vastaanotto UHF-signaalille, sekä optimoimaan LTE-häiriöiden torjunta äärimmilleen.

Älykäs elektroniikka takaa optimitoiminnan jopa yllättävienkin häiriöiden kohdalla.

Ellipse on epäilemättä paras antenni digitaalisten kanavien vastaanottoon. Se vastaanottaa signaalit läheltä tai kaukaa, riippumatta signaalin vahvuudesta.

Ellipse pystyy sopeutumaan muuttuviin olosuhteisiin signaalia vastaanottaessaan. Se seuraa koko ajan signaalin voimakkuutta ja säätää tehoaan automaattisesti parhaan mahdollisen ulostulosignaalin tuottamiseksi.

Ellipse eliminoi kaiken häiriön jopa tv-kattavuusalueen rajamaastoissa. 

Selektiivisten SAW-suotimiensa ansiosta 4G/LTE-signaalit eivät aiheuta ongelmia.

 • Paras mahdollinen toimintasäde: antenni sallii laadukkaan signaalin vastaanoton kaikissa tilanteissa, havaiten erittäin huonon signaalin ja välttäen ylikuormittumista.
 • Optimaalinen C/N: signaalin laatu on aina taattu erittäin matalan kohinatason ansiosta.
 • Pieni virrankulutus, älykkäällä tavalla.
 • Optimaalinen hyöty: antenni mukautuu automaattisesti vallitseviin olosuhteisiin maksimaalisen hyödyn saavuttamiseksi.
 • SAW-suodin: selektiiviset SAW-suotimet eliminoivat häiriöitä ja suojaavat vastaanottoa.

Hämmästyttävän edistyksellinen muotoilu yhdistettynä optimaaliseen toimintakykyyn.

Antenni on suunniteltu hyödyntämään uuden sukupolven T-Force -tekniikkaa.

 • Edistyksellinen ja aerodynaaminen muotoilu. Antennin ehkä jopa vähän epätyypillinen muotoilu kertoo pikkutarkasta ajattelusta ja intohimosta tarkkoihin yksityiskohtiin.
 • Kaarevat paneelit optimoivat vastaanoton saaden aikaan paraabelivaikutuksen. Kupera pinta maksimoi dipolin heijastuksen, kun taas kovera pinta keskittyy signaalin vastaanottoon.

Säänkestävää tekniikkaa.

  • Valmistettu säänkestävistä materiaaleista. Alumiinirunko, ruostumattomat teräsruuvit, lasikuidulla vahvistetut ABS-muoviosat ja Zamak-seoksesta valmistetut kiinnikkeet.
  • Sopii paikkaan kuin paikkaan. Ei vahingoitu myöskään kosteissa tai merellisissä ympäristöissä.
  • Pienikokoinen, yhdestäkään tärkeästä ominaisuudesta tinkimättä. Kompakti ja kevyt, tuulenkestävä ja helppo asentaa hankaliinkin paikkoihin.

  Koe saumattoman helpon ja nopean asennuksen hyödyt!

  • Erittäin nopea asennus jopa alle 30 sekunnissa.
  • Et tarvitse mitään ylimääräisiä työkaluja. Vankka ja tukeva kiinnitystapa, joka kestää hyvin aikaa ja keliolosuhteita.

   LISÄTIETOJA

   Finnsat Oy sähköteknisten tuotteiden maahantuonti ja markkinointiyhtiö. Toimintamme perusperiaate on aina ollut hyvä tekninen osaaminen sekä nopeat ja varmat toimitukset. Tuoteperheemme on rakennettu vahvoista kansainvälisesti tunnetuista tuotemerkeistä. Edustamme Suomessa yli 50 päämiestä Euroopasta ja sen ulkopuolelta.

   Jälleenmyyjiämme löytyy kautta Suomen. Mikäli haluat löytää sinua lähellä olevan jälleenmyyjän tai haluaisit tuotteitamme yrityksellesi myyntiin, niin kysy lisää numerosta 0207 420 111 tai sähköpostitse info@finnsat.fi.

   Ostoskorisi on tyhjä