Julkaistu 7.3.2019

Televes Ellipse vie UHF-antennin älykkyyden äärimmilleen

Uuden sukupolven digiantenni, joka eliminoi kaiken mahdollisen häiriön jopa tv-kattavuusalueen rajamaastoissa. Tässä antennissa yhdistyvät ennennäkemättömällä tavalla sen rajoja rikkova muotoilu, 100 % ruostumaton mekaaninen rakenne, vallankumouksellinen SAW-suodin ja viimeisin T-Force -tekniikka.

Ellipse on älykäs antenni, joka sopeutuu automaattisesti ja reaaliajassa vallitseviin signaalin vastaanotto-olosuhteisiin. Se on suunniteltu tarjoamaan vakaa ja laadukas vastaanotto UHF-signaalille, sekä optimoimaan LTE-häiriöiden torjunta äärimmilleen.

Älykäs elektroniikka takaa optimitoiminnan jopa yllättävienkin häiriöiden kohdalla.

Ellipse on epäilemättä paras antenni digitaalisten kanavien vastaanottoon. Se vastaanottaa signaalit läheltä tai kaukaa, riippumatta signaalin vahvuudesta.

Ellipse pystyy sopeutumaan muuttuviin olosuhteisiin signaalia vastaanottaessaan. Se seuraa koko ajan signaalin voimakkuutta ja säätää tehoaan automaattisesti parhaan mahdollisen ulostulosignaalin tuottamiseksi.

Ellipse eliminoi kaiken häiriön jopa tv-kattavuusalueen rajamaastoissa. 

Selektiivisten SAW-suotimiensa ansiosta 4G/LTE-signaalit eivät aiheuta ongelmia.

 • Paras mahdollinen toimintasäde: antenni sallii laadukkaan signaalin vastaanoton kaikissa tilanteissa, havaiten erittäin huonon signaalin ja välttäen ylikuormittumista.
 • Optimaalinen C/N: signaalin laatu on aina taattu erittäin matalan kohinatason ansiosta.
 • Pieni virrankulutus, älykkäällä tavalla.
 • Optimaalinen hyöty: antenni mukautuu automaattisesti vallitseviin olosuhteisiin maksimaalisen hyödyn saavuttamiseksi.
 • SAW-suodin: selektiiviset SAW-suotimet eliminoivat häiriöitä ja suojaavat vastaanottoa.

Hämmästyttävän edistyksellinen muotoilu yhdistettynä optimaaliseen toimintakykyyn.

Antenni on suunniteltu hyödyntämään uuden sukupolven T-Force -tekniikkaa.

 • Edistyksellinen ja aerodynaaminen muotoilu. Antennin ehkä jopa vähän epätyypillinen muotoilu kertoo pikkutarkasta ajattelusta ja intohimosta tarkkoihin yksityiskohtiin.
 • Kaarevat paneelit optimoivat vastaanoton saaden aikaan paraabelivaikutuksen. Kupera pinta maksimoi dipolin heijastuksen, kun taas kovera pinta keskittyy signaalin vastaanottoon.

Säänkestävää tekniikkaa.

  • Valmistettu säänkestävistä materiaaleista. Alumiinirunko, ruostumattomat teräsruuvit, lasikuidulla vahvistetut ABS-muoviosat ja Zamak-seoksesta valmistetut kiinnikkeet.
  • Sopii paikkaan kuin paikkaan. Ei vahingoitu myöskään kosteissa tai merellisissä ympäristöissä.
  • Pienikokoinen, yhdestäkään tärkeästä ominaisuudesta tinkimättä. Kompakti ja kevyt, tuulenkestävä ja helppo asentaa hankaliinkin paikkoihin.

  Koe saumattoman helpon ja nopean asennuksen hyödyt!

  • Erittäin nopea asennus jopa alle 30 sekunnissa.
  • Et tarvitse mitään ylimääräisiä työkaluja. Vankka ja tukeva kiinnitystapa, joka kestää hyvin aikaa ja keliolosuhteita.

   LISÄTIETOJA

   Finnsat Oy sähköteknisten tuotteiden maahantuonti ja markkinointiyhtiö. Toimintamme perusperiaate on aina ollut hyvä tekninen osaaminen sekä nopeat ja varmat toimitukset. Tuoteperheemme on rakennettu vahvoista kansainvälisesti tunnetuista tuotemerkeistä. Edustamme Suomessa yli 50 päämiestä Euroopasta ja sen ulkopuolelta.

   Jälleenmyyjiämme löytyy kautta Suomen. Mikäli haluat löytää sinua lähellä olevan jälleenmyyjän tai haluaisit tuotteitamme yrityksellesi myyntiin, niin kysy lisää numerosta 0207 420 111 tai sähköpostitse info@finnsat.fi.

   Lisää aiheesta

   Mikä on VESA? Miten tiedät, onko televisiossasi sellainen?

   VESA on standardi, jonka avulla näyttö ja jalusta löytävät toisensa.
   27.7.2022
   /Esitystekniikka

   Promax-mittalaitteet kalibroidaan ja huolletaan Suomessa

   Milloin viimeksi kalibroit Promax-laitteesi? Se pitäisi tehdä vuosittain tulosten oikeellisuuden varmistamiseksi. Onneksi toimenpide suoritetaan näppärästi meillä Seinäjoella.
   19.7.2022
   /Mittalaitteet

   Wi-Tekin WI-POE21E-O PoE Extender tuo verkon ja virran koululiikunta- ja virkistyspaikkojen valvontakameroille

   PoE extender (laajennin) asetetaan internet-laitteen ja toisen laitteen, esimerkiksi valvontakameran väliin tuomaan internet-yhteyden ja verkkovirtaa. Ulkoista virtalähdettä ja lisäkaapelointia ei tarvita.
   15.7.2022
   /Tietoverkot

   Ei enää läjää kaukosäätimiä sohvapöydällä – WOOXin Wi-Fi-ohjattava infrapunalähetin muuttaa älypuhelimen yleiskaukosäätimeksi

   Älykäs kaukosäädin tänä kesänä vaikkapa ilmastointilaitteeseen! USB-virralla toimivaan Smart Universal IR -lähettimeen voi liittää kaikki kodin kaukosäätimet. WOOX Home -sovelluksella laitteiden hallinta onnistuu etänäkin.
   7.7.2022
   /Älykoti

   Finnsat on Luotettava kumppani

   Finnsat on mukana Suomen Tilaajavastuu Oy:n Luotettava Kumppani ohjelmassa. Luotettava Kumppani -jäsenyys kertoo, että hoidamme asiat avoimesti ja että lakisääteiset velvoitteet ovat ajan tasalla.
   29.6.2022
   /Yritys

   Catline TVB-02:lla televisio näkyy ilman antennikaapelointia

   Macab Catline on järjestelmä, joka mahdollistaa TV-vastaanoton dataverkossa.
   17.6.2022
   /TV-verkot

   Finnsat-antennin avulla etätyöskentelet mökillä 4G:n varassa

   Moni haluaa tehdä töitä etänä kesämökiltä, mutta mökki on usein kaukana verkko-operaattoreiden tukiasemista. Apua tarjoaa Finnsat-antenni, joka tehostaa LTE (4G) -verkon kuuluvuutta.
   15.6.2022
   /Mobiilinetti

   UNV-valvontakamerat ovat EZView-sovelluksessa aina käden ulottuvilla

   UNV-kameroiden hallinta onnistuu myös älypuhelimella tai tabletilla EZView-sovelluksessa. Sovelluksen avulla älylaitteen voi asettaa hälyttämään tapahtumista, ja sekä kameroiden live-näkymä että tallenteet ovat katsottavissa mistä vain.
   9.6.2022
   /Kameravalvonta

   Nauti kesästä - WOOX-R7060-kasteluohjain mahdollistaa huolettomamman puutarhanhoidon

   WOOX Home -tuoteperheestä löytyy nyt myös Smart Garden -kastelunhallintalaite, jota voi ohjata sovelluksen avulla. Sen ansiosta puutarhan kastelutoimet tai vaikka eläinten juottamisen voi automatisoida.
   24.5.2022
   /Älykoti

   Promax Ranger -mittari on broadcast-ammattilaisen "linkkuveitsi"

   Promax Ranger -mittari on monipuolinen työväline, jolla onnistuu niin laitteiden käyttöönotto, valvonta kuin vianetsintäkin.
   17.5.2022
   /Mittalaitteet

   Erardin Nextia-pöytätelineellä optimoit työympäristösi - näyttö aina sopivan etäisyyden päässä

   Nextia-telineessä näyttö on aina sopivalla korkeudella ja päätetyöskentely on ergonomista. Muotoilu on taattua Erard-laatua.
   11.5.2022
   /Esitystekniikka

   Suosittu VSS-paketti väestönsuojatiloihin

   Pelastuslain mukaan väestönsuojassa tulee olla matkaviestimen käytön mahdollistava tekninen järjestelmä. Määräykset täyttävä järjestelmä saadaan helposti toteutettua asentamalla Finnsat FS1000-N antenni väestönsuojaan, ympärisäteilevän FS3000 antennin ulos ja näiden väliin sopivan pituinen matalahäviöinen FSxxNN -kaapeli.
   4.5.2022
   /Mobiilinetti

   LePo Isännöinnin uudet tilat täydentyivät helppokäyttöisellä videoneuvottelutekniikalla – yhtiökokoukset voi pitää etänäkin

   Finnsat auttoi LePo Isännöintiä videoneuvottelulaitteen valinnassa. Taloyhtiön kokousten pitämisessä helppokäyttöinen tekniikka on valttia, kuvan ja äänen laadusta tinkimättä.
   2.5.2022
   /Esitystekniikka

   IoT-Unear A30 -neuvotteluhuonekameralla etäkokoukset sujuvat ongelmitta

   UNV:n Unear A30 -neuvotteluhuonekamera on kompakti all-in-one -laite, joka sisältää sekä kameran, mikrofonin että kaiuttimen. Älyominaisuudet parantavat automaattisesti kuvaa ja ääntä.
   19.4.2022
   /Esitystekniikka

   Finnsat FS1500 -antennilla saat nopeamman netin kuin naapurilla

   Taajama-alueella on monia 4G-yhteyttä heikentäviä esteitä. Ympärisäteilevä Finnsat FS1500-lisäantenni on VIP-kortti, jonka avulla saat mobiilitukiasemalta paremman yhteyden.
   4.4.2022
   /Mobiilinetti

   Älypaperi-näytöt hakevat varaustiedot nyt myös Wilman pilviversiosta

   Älypaperi opastaa koulussa oikeaan luokkaan Wilman aikatauluilla. Finnsatin järjestelmienvälinen adapteri hakee tiedot Wilman uudesta pilviversiosta, muuntaa ne iCal-tiedostoiksi, ja tuo ne Älypaperi-serverille tutussa muodossa.
   29.3.2022
   /Esitystekniikka

   UNV:n monipuolinen valvontateknologia – älykästä tunnistusta ja vähemmän vääriä hälytyksiä

   UNV:n tuotevalikoimasta löydät kaiken tarvittavan tehokkaaseen kameravalvontaan. Älykäs valvontateknologia vähentää vääriä hälytyksiä, tunnistaa kohteita ja luokittelee niitä. Tämän ansiosta pysyt aina ajan tasalla.
   24.3.2022
   /Kameravalvonta

   Päivitetty sähköasentajan antennitesteri FP-120T2C entistäkin vaivattomampaan TV-antennien suuntaukseen

   Asiakaspalautteen pohjalta uudistettu Finnsat FP-120T2C -antennitesteri on nyt entistäkin kätevämpi työkalu TV-antennien suuntaukseen ja kaapeliverkon testaukseen. Laite osaa DVB-T, DVB-T2 ja DVB-C signaalit ja suomen kielen.
   22.3.2022
   /Mittalaitteet

   Finnsat ponkaisee mukaan IP-kameroiden markkinoille

   Finnsat Oy ja UNV Digital Technologies ovat solmineet Suomea koskevan videovalvontatuotteiden jakelusopimuksen. UNV:n laajasta kameravalikoimasta löytyvät oikeat tuotteet kotikäytöstä teollisuuden vaativimpiin sovelluksiin. UNV:n tuotteissa yhdistyvät edistyksellisyys ja edullinen hintataso.
   17.3.2022
   /Kameravalvonta

   WOOX Homen LED-filamenttilamput yhdistävät vanhan ajan tunnelman ja nykyaikaisen teknologian

   WOOX Homen tuotevalikoimasta löytyvät nyt myös älykkäät LED-filamenttilamput, joiden kodikas valaistus on säädeltävissä sovelluksen avulla.
   3.3.2022
   /Älykoti

   Digita ottaa käyttöön helmikuussa Kemin keskustaan uuden täytelähettimen ja uusii Tervolan lähettimet

   Digita ryhtyy uusimaan Kemin TV-lähettimiä korjatakseen alueen näkyvyysongelmia – kotitalouksien antennit tulee suunnata uudelleen. Jos antenni uusitaan suuntaamisen yhteydessä, niin paras vaihtoehto on Televes Ellipse älyantenni.
   17.2.2022
   /TV-verkot

   Miten Wi-Fi saadaan kantamaan sähköauton latauspisteelle saakka?

   Sähköauton latauspisteen seurantalaitteet vaativat Wi-Fi-yhteyden toimiakseen. Entä jos Wi-Fin kantama ei riitä ulos? Tässä kolme tapaa saada Wi-Fi yhteys sähköauton latauspisteelle.
   3.2.2022
   /Tietoverkot

   TV5 tuo olympialaiset antenniverkkoon HD-laadulla koko Suomessa

   Pekingin talviolympialaiset näkyvät TV5-kanavalla HD-laadulla koko Suomessa 2.–20. helmikuuta AntenniTV-verkon kanavapaikalla 27. Antenniverkon TV-kanavat saa parhaiten näkyviin Televes Ellipse älyantennilla.
   1.2.2022
   /TV-verkot

   PoE-tekniikka apuna valvontakameroiden asentamisessa ja hallinnassa

   Nykyisissä valvontakamerajärjestelmissä saattaa olla jopa kymmeniä kameroita. PoE-tekniikan avulla vähennät vedettävien kaapeleiden määrää ja hallitset kameroitasi helposti.
   21.1.2022
   /Tietoverkot

   Finnsat on nyt NSS Sähkösuunnittelijat ry:n yhteistoimintajäsen

   Sähkösuunnittelun piiriin kuuluvien järjestelmien määrä kasvaa. Tuotepuolella tapahtuu voimakasta teknologista kehitystä. Finnsat vastaa sähkösuunnittelijoiden tarpeeseen ajantasaiselle tuotedatalle liittymällä NSS Sähkösuunnittelijat ry:n yhteistoimintajäseneksi.
   16.12.2021
   /Yritys

   Glory Starin TAURI-koronapassilukija tekee poikkeusaikojen yleisötilaisuuksista turvallisempia

   Glory Starin TAURI Digital Covid-19 Vaccine Record Verify -lukijalla tarkistat asiakkaidesi koronapassin tiedot automaattisesti ja nopeasti niin messuilla kuin ravintolassakin. Järjestä tapahtuma turvallisesti TAURI-lukijan avulla.
   25.11.2021
   /Esitystekniikka

   Promax Ranger Neo -analysaattori nyt CCTV-hallintaominaisuudella

   Promax Ranger Neo -mittalaitteet tunnetaan monipuolisista ominaisuuksistaan. Nyt analysaattoria voi käyttää myös CCTV-hallintaan.
   25.10.2021
   /Mittalaitteet

   Wi-Tek PoE-kytkimet syöttävät virtaa ja tarkan ajan M-talon sadoille kelloille

   Julkisissa rakennuksissa on yleensä satoja kelloja. Kävijöitä ja talon väkeä hämmentää, jos kellot näyttävät toisistaan poikkeavaa aikaa. Kellot saadaan näyttämään samaa aikaa GPS-tahdistuksella ja toimivalla lähiverkolla. Wi-Tek on luotettava valinta nopean lähiverkon rakentamiseen.
   12.10.2021
   /Tietoverkot

   Digitaalinen rapputaulu tuo taloyhtiön pelastussuunnitelman kaikkien näkyville rappukäytävään

   Pelastussuunnitelman avulla taloyhtiön asukas voi varautua mahdollisiin vaaratilanteisiin ja oppia toimimaan niissä oikein. Pelastussuunnitelma on sijoitettava mahdollisimman näkyville, joten Finnsatin Rapputaulu on sille oiva alusta.
   5.10.2021
   /Esitystekniikka

   Scotchlok™ on nyt Presslok™. Uusi nimi, sama taattu laatu.

   Nutipää. Geeliliitin. Kalansilmä. Rakkaalla Scotchlok™-liittimellä on monta nimeä. Virallinen nimi on nykyään kuitenkin Presslok™. Uudesta nimestä huolimatta sama taattu laatu on säilynyt,
   27.9.2021
   /Tietoverkot

   Selaa tuoteryhmiä

   Oma tili

   Ostoskori

   Ostoskorisi on tyhjä

   Toimitusehdot

   Toimitusmaksut 20.4.2016 alkaen:
   • Yli 1,00€ verkkokauppa tilaukset toimitamme ilman toimitusmaksua
   • Kaikki summat alv 0%.
    Maksuehto: Tiliasiakkaille 14 pv netto.
    Viivästyskorko: korkolain mukainen.
    Vakuutukset: Vahinkotapauksissa ota yhteys 0207 420 100.
    Muistutukset: Toimitusta tai laskua koskevat kahdeksan (8) päivää niiden saapumisesta.
    Palautukset: Huomautusaika on kahdeksan (8) päivää. Palautusta (virheetön tavara) ei voi tehdä ilman tavarantoimittajan lupaa. Hyvitys on -20% laskutetusta hinnasta. Mikäli tuote ei ole ehjässä alkuperäispakkauksessa, ei palautusta hyväksytä. Erikoistilauksia ei voida palauttaa, mikäli toimitus on ollut asiakkaan tilauksen mukainen. Palautusrahdin maksaa asiakas. Lainaksi lähetetyt tuotteet veloitetaan normaalisti, ellei niitä palauteta virheettöminä ilman asiakkaan tuotteeseen tekemiä merkintöjä. Palautusluettelo sisältää palautuksen hyväksyjän nimen, palautuksen syyn, palautuksen määrän ja toimituspäivän.
    Muutokset: Pidätämme oikeuden hintoja ja laitteita koskeviin muutoksiin. Kaikki tiedot perustuvat hinnaston tekohetkellä käytössä oleviin tietoihin.
    Takuu: 12-24 kk. Takuu korvaa ainoastaan laitteen korjauksen, ei välillisiä kustannuksia. Laitteen vaihtamiseen liittyvät kustannukset eivät kuulu takuun piiriin.
   Sivutolla käytetään evästeitä asiakaskokemuksen parantamiseksi ja toiminnallisuuksien varmistamiseen. Lue lisää yksityisyydensuojasta
   Asia selvä