finnsat

Ei ole mitään merkitystä missä asut tai mitä ansaitset, vaan ilmaisen WiFi:n hyödyt tulisi olla kaikkien saatavilla. EU:n tavoitteena onkin saada jokainen eurooppalainen kunta ja kaupunki ilmaisen, langattoman WiFi:n piiriin.

Wi-Fi ilmaiseksi meidänkin pienen kuntamme kirjastoon? Kyllä, täysin mahdollista.

Ei ole mitään merkitystä missä asut tai mitä ansaitset, vaan ilmaisen WiFi:n hyödyt tulisi olla kaikkien saatavilla. EU:n tavoitteena onkin saada jokainen eurooppalainen kunta ja kaupunki ilmaisen, langattoman WiFi:n piiriin. 

Myös suomalaisilla kunnilla on ollut ja on tälläkin hetkellä mahdollisuus hakea WiFi4EU -rahoitusta langattoman verkon rakentamiseen julkisille paikoille. Näitä julkisia paikkoja ovat esim. sairaalat, terveyskeskukset, puistot, torit, kirjastot ja museot. Usea kunta onkin ensimmäisen vaiheen aikana (2018) päättänyt tarttua haasteeseen, ja moni on onnistuneesti jo saanutkin kaipaamansa rahoituksen. Näillä onnekkailla kunnilla on jäljellä kuitenkin vielä järjestelmän lopullinen suunnittelu sekä sen toteutus. 

Miten tästä eteenpäin? 

Tässä kohtaa me ja EnGenius tulemme avuksenne.

Meiltä saat täyden tuen. Autamme verkon suunnittelussa, sopivan laitteiston hankinnassa sekä hankkeen toteutuksessa. Kaikki tämä ilman ylimääräisiä vuosittaisia ylläpitomaksuja. Saat kauttamme laadukkaat, luotettavat ja ajanmukaiset Engenius -laitteet niin ulko- kuin sisäverkonkin rakentamiseen. 

Yli 60 eurooppalaista kuntaa tai kaupunkia on jo valinnut nimenomaan Engeniuksen WiFi -verkkonsa toteuttamiseen. 

Finnsat on Wifi4EU virallinen toimittaja Suomessa. 

Tunnemme tarkasti EU:n asettamat vaatimukset WiFI4EU rahaston osalta ja olemme sitoutuneet toimittamaan standardin mukaisen Wifi4EU-verkon. Täysin avaimet käteen periaatteella.

Onko sinun kuntasi seuraavana jonossa? Otathan rohkeasti yhteyttä. Puhelimitse 0207420111 tai sähköpostilla info@finnsat.fi


Mitä EU:n arvosetelillä rahoitetaan?

WiFi4EU-arvoseteli kattaa sellaisten wifi-yhteyspisteiden laitteiston hankinnan ja asennuksen, jotka kattavat hakutekstissä ja valittujen kuntien kanssa allekirjoitettavassa tukisopimuksessa määriteltävät vaatimukset. Valittu kunta on vastuussa internet-yhteyden maksamisesta sekä laitteiston ylläpidosta ja toiminnasta vähintään kolmen vuoden ajan.

Kunnan on vastattava myös hakuprosessiin liittyvistä kustannuksista (myös toimeksiannon laatimisesta), tarvittavan runkoliitäntäyhteyden rakentamisesta (esim. verkon laajentaminen) tai lisälaitteistosta, joka ei nimenomaisesti liity wifi-yhteypisteisiin (latauspisteet, katukalusteet jne.).

Ostoskorisi on tyhjä