finnsat

WOOX WiFi älypistorasia ja -jatkojohto tuovat kotiautomaation mahdollisuudet, mukavuudet ja hauskuudet pikkurahalla kaikkien saataville.

Woox Home toimiii toisin eri tavalla kuin järeä ja kallis kotiautomaatiojärjestelmä. Laitteet yhdistetään kodin WLAN-verkkoon ja hallintayksikkönä toimii puhelimesi tai tablettisi. Lisälaitteiden tarvetta ei ole eikä myöskään kuukausittaisia palvelumaksuja. Toimintoja sen sijaan riittää. 

WOOX WiFi älypistorasia ja -jatkojohto tuovat kotiautomaation mahdollisuudet, mukavuudet ja hauskuudet pikkurahalla kaikkien saataville.

Etäkäyttö - ajastus - automaatio 

IFTTT (lyhenne sanoista If this, then that eli "Jos X, niin Y") on verkkopalvelu, jonka avulla voit yhdistää erilaisia sivustoja, sovelluksia ja verkossa olevia laitteita. Voit suorittaa pistorasian ja IFTTT palvelun kanssa yksinkertaisia toimintoja tiettyjen ehtojen täyttyessä.

Kun aurinko laskee, sytytä jouluvalot. Kun aurinko nousee sammuta.

Kun lämpötila mökillä laskee alle 10 asteen, laita patterit päälle.

Yhteensopiva myös Amazon Alexan ja Google Assistantin kanssa

Katso videolta, miten pistorasia ja jatkojohto yhdistetään hallintasovellukseen, joka on ladattavissa Google Play kaupasta Android laitteille ja App Storesta iOS laitteille.

Alexa, turn on the plug

Videolta

näet myös esimerkit pistorasian komentamisesta puheella Amazon Alexan ja Google

Assistantin kautta. Käyttökohteita on lukematon määrä.

Kiinnostuitko? 

Kerromme mielellämme lisää puhelimitse 0207 420 111 tai sähköpostitse info@finnsat.fi

Ostoskorisi on tyhjä