finnsat

Voiko kodin tai yleisen tilan kaiutinjärjestelmä olla toimiva ja samalla sisustukseen saumattomasti sopiva? Kyllä voi.

Beale Street Audion huipputason seinä- ja kattokaiuttimilla saat toimivan äänentoiston sekä korkeaan että matalaan tilaan. Niiden kirkas ääni ja muhkea basso luovat yhdessä tunnelmaa niin keittiöön, oleskelutilaan, makuuhuoneeseen, terassille kuin parvekkeellekin. 

Asennus lähes kaikkiin seinä- ja kattorakenteisiin onnistuu huomaamattomasti ja siististi, sillä upotussyvyys alkaa 7 cm:stä ja sopii näin ihanteellisesti myös suomalaiseen väliseinään. Äänentoisto saadaan samalla helposti sulautettua osaksi sisustusta. 

Onko sisustus skandinaavisen vaaleaa, itämaisen mausteista, maalaisromanttista tai rustiikkista vaiko sittenkin kliinistä ja minimalistista? Unohda sisustussuunnittelun pienet kompastuskivet, kuten isot ja kömpelöt kaiuttimet kirjahyllyssä tai lattialla. Jopa muuhun sisustukseen epäsopivat värit ovat nyt historiaa. 

Asunnon, yleisen tilan, toimiston tai  neuvottelutilan äänentoisto voidaan hoitaa tyylikkäästi ja huomaamattomasti, saumattomasti sisustukseen sopivana. Kaiuttimen pyöreän tai neliönmuotoisen, magneettikiinnitteisen etusäleikön maalaus onnistuu juuri sisustukseen sopivalla tai muuten vaan mieleisellä värisävyllä. 

Sisustaminen ja äänentoisto kulkevat käsi kädessä, tekniikkaa ja toimivuutta unohtamatta.

Beale Street Audio tuotteet

Beale Street Audion -tuoteperhe sisältää komponentit korkeatasoisiin äänentoistojärjestelmiin.

  • 4", 6.5" ja 8" kattorakenteisiin upotettavat kaiuttimet
  • 4" ja 6,5" seinään upotettavat kaiuttimet 
  • kaltevat katto- ja kaksoisäänikaiuttimet 
  • 6,5" ja 8" subwooferit 
  • 70/100V:n kattokaiuttimet 
  • yksittäis- ja monihuonevahvistimet sekä subwoofer-vahvistimet

Lisätietoja Beale Street Audio ratkaisuista

Miten aloitan huoneiston, talon tai huvilan äänentoiston rakentamisen? Mitä vaihtoehtoja löytyy kahvilaan ja ravintolaan? 

Asiantuntijamme auttavat sinut kädestä pitäen alkuun ja saattavat kompastuskivien yli jatkossakin. Riittää, kun otat yhteyttä. 

Soita 0207 420 111 tai laita postia info@finnsat.fi niin kerromme millaisia ratkaisuja juuri sinun projektiisi on tarjolla.

Ostoskorisi on tyhjä