finnsat

Tampereen yliopiston kasvatustieteellinen tiedekunta tutki esikoululaisten vertaistukea lukemaan oppimisessa. Käytössä oli Lolan Tavuviidakko -sovellus sekä iso kosketusnäyttö.

UUSI ESKARITUTKIMUS ILMESTYNYT:

Tampereen yliopiston kasvatustieteellinen tiedekunta tutki esikoululaisten vertaistukea lukemaan oppimisessa. Käytössä oli Lolan Tavuviidakko -sovellus sekä iso kosketusnäyttö. Tulos tukee hienosti opsin linjauksia vuorovaikutteisista oppimisympäristöistä.

Tampereen yliopiston kasvatustieteellinen tiedekunta tutki, miten uusien ryhmäoppimiseen tarkoitettujen jättitablettien ääressä eskarilaiset tukevat oppimisessa toisiaan ja millaisia strategioita heillä on.

Lehtori Pirjo Kulju sekä professori Marita Mäkinen kuvasivat ja tutkivat lapsiryhmiä heidän pelatessa Lolan Tavuviidakko-oppisovellusta, jossa opetellaan tavaamaan.

Tutkimus tuki ryhmäoppimiseen tarkoitettujen isojen kosketusnäyttöjen hyötyjä digitaalisen lukutaito-pelin pelaamisessa: tekninen ratkaisu mahdollistaa lasten välisen keskustelun, mikä ohjattuna tukee oppimista. Tämä myös toteuttaa opsin linjauksia vuorovaikutteisista oppimisympäristöistä.

Lataa tutkimus tästä.

"Lolan oppipaketti sopii hyvin myös vieraan kielen opiskeluun, sillä pääosa sovelluksista toimii 13 kielellä (suomi, ruotsi, englanti, venäjä,  norja, tanska, hollanti, ranska, saksa, espanja, italia, kiina, korea ja japani)," Jussi-Pekka Koskiranta BeiZ:iltä kertoo.

Lapset kokoontuvat Touhupisteen ympärille oppimaan digitaitoja

Tablettien ja älykännyköiden käyttö opetuksessa on arkipäivää. Lapset kokoontuvat yhteen, ovat ringissä ja ottavat esille erilaisia sovelluksia ja neuvovat toisiaan. Valitettavasti tabletin näyttö on niin pieni, että kaikki eivät aidosti pääse mukaan.  

Me nostamme oppimiskokemuksen toiseen potenssiin Touhupiste aktiivisuuspöydällämme. Tavallista tablettia voi kunnolla käyttää yksi kerrallaan, kun Touhupisteellä voi helposti olla neljä käyttäjää samanaikaisesti. Opetteleminen ja leikkiminen onnistuu ryhmässä tai pareittain.

Lola Panda HAUSKA ryhmäoppimisratkaisu

  • Lattialle sijoitettava 32” Touhupiste aktiivisuuspöytä
  • Turvallisesti koteloitu ja vesitiivis
  • Lola Pandan Oppipaketti sisältäen 10 opetussovellusta, internetin sekä Google Playn kautta rajattomasti hyötysovelluksia
  • Hittituote Ruotsissa
  • Hinta 2600€ +alv sisältää paikalle toimituksen, koulutuksen sekä 3 vuoden tuen

Lisätietoja Touhupisteestä

Haluaisitko tietää lisää Touhupisteestä tai Lola Pandasta? Me autamme.

Finnsatin myynnistä numerosta 0207 420 111 tai sähköpostitse info@finnsat.fi

Ostoskorisi on tyhjä