Julkaistu 23.4.2018

Mittalaitteet voi hankkia myös kk-maksulla

Rahoituksesta on tullut yhä olennaisempi osa esimerkiksi mittalaitteiden myyntiä. Aina ei ole järkevää sitoa pääomia laiteinvestointiin ja säästää sillä tavalla rahoituskustannuksissa. Vuokraamalla työkalut on helppo pitää aina ajan tasalla ja käytössäsi on aina viimeisintä tekniikkaa.

Leasing on irtaimen käyttöomaisuuden pitkäaikaista vuokrausta ennalta sovitulla vuokralla ja vuokra-ajalla. Rahoitusyhtiö ostaa rahoituksen kohteen Finnsatilta ja vuokraa sen edelleen vuokralleottajalle.

Esimerkki mittalaitteen hankkimisesta leasingilla

Promax Ranger Eco alkaen 45€/kk. Perustamiskulu 50€ + laskutuskulu 9€/lasku, laskutusjakso 3 tai 6 kuukautta. Laitteen voi lopuksi lunastaa itselleen 100 € loppulunastusmaksulla.

Leasingin edut

 • Vuokraamalla saat tuotteen ja rahoituksen samalla kerralla Finnsatin kautta.
 • Ennalta sovitut vuokrat helpottavat budjetointia ja rahoituksen suunnittelua.
 • Rahoitettu laite toimii vakuutena, jolloin vakuudet vapautuvat muuhun käyttöön.
 • Vuokraamalla työkalut on helppo pitää ne aina ajan tasalla.
 • Ei sido pääomia.
 • Maksat vain laitteiden käyttämisestä, et omistamisesta.
 • Vuokra on kirjanpidossa ja verotuksessa vähennettävä kulu.
 • Taseen ulkopuolinen vastuu (huom. IFRS:n mukaista kirjanpitoa tekevät konsernit noudattavat sen mukaisia periaatteita)
 • Rahoituksen toimintamalli

  • Asiakas valitsee laitteet ja neuvottelee toimituksen ehdot Finnsat Oy:n kanssa.
  • Leasingaika valittavissa 24-72 kk
  • Tukirahoitus antaa rahoituspäätöksen Finnsat Oy:lle rahoitushakemuksen perusteella.
  • Finnsat vastaa laitteen toimituksesta asiakkaalle.
  • Finnsat täyttää leasingsopimuksen, jonka asiakas allekirjoittaa.
  • Finnsat toimittaa leasingsopimuksen ja laskun laitteista Tukirahoitukselle. Laitteen omistusoikeus siirtyy Tukirahoitukselle.
  • Leasingsopimus on asiakkaan ja Tukirahoituksen välinen.
  • Leasingvuokrakausi alkaa ja asiakas maksaa vuokria sopimuksen mukaisesti Tukirahoitukselle.
  • Vuokrakauden jälkeen laite on mahdollista lunastaa itselleen tai sitten se palautetaan Finnsat Oy:lle.

  Yhteistyökumppanimme on suomalainen Tukirahoitus Oy

  Finnsat Oy tekee yhteistyötä Tukirahoitus Oy:n kanssa taatakseen asiakkaillemme aina edullisen vaihtoehdon korjaamolaitteiden rahoitukseen. Tukirahoitus Oy on osa Nordea konsernia ja se on rahoittanut suomalaisten yritysten ja yhteisöjen laitehankintoja jo vuodesta 1987 asti. 

  Lisää aiheesta

  Finnsat Oy jatkaa Suomen Vahvimmat Platina-sertifikaatilla

  Finnsat Oy on ansainnut Suomen Vahvimmat Platina-sertifikaatin. Suomen Vahvimmat on hyvän hallintotavan sertifikaatti ja näkyvissä Asiakastiedon ESG-vastuullisuusraportilla. Platina-sertifikaatti myönnetään ainoastaan parhaista parhaille: Platina-sertifikaattiin on oikeutettu 3 % yrityksistä.
  20.6.2024
  /Yritys

  Tehokas Wi-Tek ulkoreititin tuo netin sisälle ja tekee WiFi-verkon pihalle

  Wi-Tek WI-LTE115-O-V2 ulkoreititin ottaa vastaan 4G-signaalin mobiiliverkosta ja tekee ympärilleen nopean ja vakaan 2.4GHz WiFi-yhteyden. Samalla saat vietyä langallisen internetyhteyden sisään: kotiin, mökille tai toimistoon.
  19.6.2024
  /Mobiilinetti

  Erard FLAK kaapelikouru piilottaa näytöltä tulevat kaapelit

  Erard FLAK seinäkaapelikanava on ihanteellinen apu TV-asennuksiiin ja kokoushuoneiden kalustuksiin. FLAK kaapelisuojalla saat AV-laitteiden johdot asennettua nätisti katseilta piiloon. FLAK sopii erinomaisesti yhteen jokaisen seinätelineen kanssa merkistä riippumatta.
  17.6.2024
  /Esitystekniikka

  Ukkosrintama lähestyy. Yllätä asiakkaasi. Ole salamaa nopeampi.

  Ukkosmyrskyt tietävät aina töitä antenniasentajille. Olethan varannut varastoosi riittävän määrän antennivahvistimia ja virtalähteitä, että pääset yllättämään asiakkaasi iloisesti salamannopealla palvelulla?
  14.6.2024
  /TV-verkot

  Käyttäjäystävällinen 4K 60Hz 3x1 HDMI/ USB-C esitysvalitsin luokkaan ja saliin

  HUS03-4K6G on esitysvalitsin, joka on suunniteltu erityisesti kokoustiloihin ja BYOD-mallisiin (Bring Your Own Device) tiloihin. Siinä on kaksi HDMI-tuloa ja yksi USB-C -tulo, joiden ansiosta kokoukseen osallistujat voivat tuoda mukanaan omat kannettavat laitteet ja esittäjän vaihtaminen käy helposti.
  21.5.2024
  /Esitystekniikka

  UNV Omniview kameroilla näet kerralla enemmän

  UNV Omniview kameroilla näet isomman alueen. Kameroiden panoraamanäkymän ansiosta saat turvattua isomman tilan vähemmillä kameroilla ja säästät asennus- ja ylläpitokustannuksissa. Omniview kameroiden älykäs analytiikka parantaa valvottavan alueen turvallisuutta.
  15.5.2024
  /Kameravalvonta

  Optisten kuitujen ANSI/TIA 598-D värikoodaus auttaa asennuksessa ja huollossa

  ANSI/TIA 598-D on standardi, joka määrittelee optisten kuitukaapeleiden värikoodauksen. Tämä standardi on tärkeä, koska se auttaa tunnistamaan ja hallinnoimaan eri kuituja kaapelissa, mikä on välttämätöntä niiden asennuksessa ja huollossa.
  23.4.2024
  /Tietoverkot

  Pimeneekö televisiosi - lähetykset siirtyvät HD-aikaan vuonna 2025

  Suomen televisiojakelu kokee merkittävän muutoksen keväästä 2025 alkaen, kun perustasoisten SD-kanavien lähetyksistä siirrytään laajalti teräväpiirtoon eli HD-lähetyksiin. Tämä koskee sekä antenni- että kaapelitelevisioverkkoja. Oma HD-valmius kannattaa tarkistaa ajoissa, jotta televisio näkyy vielä siirtymän jälkeenkin Traficom muistuttaa.
  8.4.2024
  /TV-verkot

  Promax ATLAS NG:llä mittaat nyt myös 4G/5G signaalit

  Promax ATLAS NG on ammattilaisen mittalaite kaapeli- ja antenniasennusten mittaukseen. Uuden option myötä ATLAS NG voidaan käyttää myös 4G/5G signaalianalysaattorina mobiiliverkkojen asennukseen ja vianhakuun. Promaxin kehutun käyttöliittymän ansiosta mittausprosessi sujuu vaivattomasti ja raportointi on saumatonta.
  2.4.2024
  /MIttalaitteet

  SSB:n Ecoflex, Aircell ja Aircom -kaapelit määrämittaisina ja haluamillasi liittimillä

  Tiesithän, että toimitamme Ecoflex, Aircell ja Aircom -kaapelit myös määrämittaisina ja haluamillasi liittimillä? SSB:n pienihäviöisiä koaksiaalikaapeleita käytetään erilaisissa vaativissa teollisuuden, liikenteen ja viestinnän sovelluksissa.
  26.2.2024
  /Mobiilinetti

  Nopea apu 4K signaalin siirtoon ja jakamiseen useille näytöille

  Täytyykö 4K videolähteen kuva saada kauemmas signaalilähteestä kameravalvonta tai info-tv toteutuksessa? Se onnistuu helposti SC&T:n HE03-4K on 4K HDMI-laajenninparilla.
  17.1.2024
  /Esitystekniikka

  3G-verkot suljetaan - Wi-Tek ulkoreititin tuo 4G-yhteyden IoT-laitteille

  3G-verkkojen sulkeminen jatkuu kiihtyvään tahtiin. Vanhat laitteet siirtyvät 3G-verkon sammuttamisen jälkeen käyttämään 2G-verkkoa. Kaikille laitteille 2G:n nopeus ei kuitenkaan riitä. Avun tuo Wi-Tek:in 4G-reititin, joka vastaanottaa 4G-signaalin ja tekee samalla ympärilleen WiFi-verkon.
  27.12.2023
  /Mobiilinetti

  Finnsat lahjoitti joulumuistamiset Pelastakaa Lapset ry:n joulukeräykseen

  Finnsat Oy toivottaa kaikille asiakkaille, yhteistyökumppaneille ja ratkaisujemme käyttäjille rauhallista joulunaikaa ja kaikkea hyvää vuodelle 2024. Kiitos sinulle vuodesta 2023!
  22.12.2023
  /Yritys

  Erardin uudet USB-rasiat kiinteisiin asennuksiin ja pöytäkaivoihin

  Erardin AV-rasioiden valikoima on kasvanut USB-rasioilla. Asennuskehyksiin liitettäviä rasioita on saatavilla USB-A, USB-B ja USB-C liittimille sekä oma versio latausta varten. AV-rasiat on tarkoitettu kiinteisiin seinäasennuksiin, kaapelikanaviin ja pöytäkaivoihin.
  11.12.2023
  /Esitystekniikka

  Näin onnistuu PoE-signaalin siirto koaksiaalikaapelissa SC&T:n muuntimilla

  Päivitä kameravalvontajärjestelmä IP-aikaan kaapelointia uusimatta. SC&T:n IP09CPHK PoE Over Coax lähetin ja vastaanotin pari siirtää PoE-signaalin IP-kameroille olemassa olevaa koaksiaaliverkkoa hyödyntäen. Säästät aikaa ja rahaa asennuksessa.
  30.11.2023
  /Kameravalvonta

  WOOX-R7246 on älykäs lämpötila- ja kosteusanturi sekä IR-yleiskaukosäädin yhdessä paketissa

  WOOX-R7246 on älykodin kompakti ja älykäs IR-kaukosäädin, jossa on integroituna lämpötila- ja kosteusanturi. Se on ihanteellinen kumppani viihtyisään ja terveelliseen kotiin. Laite mittaa sekä arvot että voi ohjata toimintoja niiden perusteella.
  13.11.2023
  /Älykoti

  Finnsat Oy voitti Esimerkilliset Tuotetiedot 2023 -palkinnon!

  Sähköteknisen kaupan liitto ry (STK) palkitsi Finnsat Oy:n Esimerkillisenä tuotetietojen päivittäjänä 2023. Yhtiö tuo maahan tuotteita ja palveluja datan ja videon siirtoon erilaisissa tietoliikenneverkoissa. STK puolestaan ylläpitää sähköteknisten tuotteiden Sähkönumerot.fi-tuotetietopalvelua, joka sisältää kattavat tiedot 600 000 tuotteesta.
  8.11.2023
  /Yritys

  Televes 19" räkkikaapit kaikkiin tietoliikenneasennuksiin

  Televesin 19" tietoliikennekaappien valikoima on kasvanut merkittävästi. Räkkikaappeja löytyy 6U korkeudesta aina 42U kokoon saakka. Maksimikuormat 60-1000kg. Saatavilla kaikki tarvikkeet erilaisista paneeleista pyöriin ja tuulettimiin.
  26.10.2023
  /Tietoverkot

  Kansainvälinen vaihtoopiskelija Fabian Klaffenböck rakensi AV-over-IP-järjestelmän

  Osana vastuullisuustyötämme keskitymme myös sosiaalisen vastuun kantamiseen. Sosiaalinen vastuu tarkoittaa meille myös sidosryhmiemme huomioimista toiminnassamme. Teemme yhteistyötä oppilaitosten kanssa ja pyrimme tarjoamaan harjoittelupaikkoja opiskelijoille.
  6.10.2023
  /Yritys

  Senko Smart Probe II kuitumikroskooppi valokuituliittimien määräysten mukaiseen tarkastukseen

  Senko Smart Probe II -kuitumikroskoopilla tarkistat luotettavasti kaikki kuituverkon liitokset. Senkon uusi kuitumikroskooppi on päivitetty paremmalla PASS/FAIL-analysoinnilla, laajalla valikoimalla adaptereita ja selkeällä määräysten mukaisella mittausten raportoinnilla.
  12.9.2023
  /Tietoverkot

  Palvele majoittujia tutuilla TV-kanavilla Wisi OM Micro Headendin avulla

  Wisi OM Micro Headendin avulla tuot majoittujille näkyviin omat tutut TV-kanavat hotellliin, mökkikylään tai villaan. OM on kompakti päävahvistin, joka transmoduloi TV ja videosignaalit DVB-x:stä QAM, COFDM tai IP -muotoisiksi. Lisäksi tarjolla on mahdollisuus keskitettyyn salauksen purkuun ja oman TV-kanavan lisäämiseen TV-verkkoon omista videosisällöistä.
  4.8.2023
  /TV-verkot

  Näin jaat taloyhtiön nettiyhteyden parkkihallin latausasemille

  Sähköautot, hybridit ja niiden latausasemat yleistyvät taloyhtiöiden parkkihalleissa. Tämä tarkoittaa yleensä samalla sitä, että parkkihalliin tarvitaan toimiva WiFi-yhteys. Taloyhtiöllä on jo taloyhtiönetti, mutta WiFi-verkko parkkihallista puuttuu. Mikä avuksi? Wi-Tek WI-AP315 hoitaa homman.
  1.8.2023
  /Tietoverkot

  SC&T 4K HDMI-jakaja digitaalisella ja analogisella audion erottajalla

  HAE01 on monitoiminen HDMI-jakaja, jossa on sisäänrakennettu audion erotus- (audio extractor) ja videon skaalaustoiminto. Se jakaa HDMI-signaalin kahteen näyttöön ja nostaa/laskee resoluutiota 1080p:stä 4K:ksi tai päinvastoin, jolloin se voi näyttää yhden videon eri resoluutioilla kahdessa näytössä.
  21.7.2023
  /Esitystekniikka

  WOOX-R3569 PTZ-kameran akun voit ladata mukana tulevalla aurinkopaneelilta

  Korkealaatuisella sensorilla ja 3 megapikselin tehokkaalla suoratoistolla varustettu WOOX-R3569 PTZ-kamera tarjoaa kristallinkirkasta 1080P HD-sisältöä. Ei vain päiväsaikaan, vaan myös yöaikaan.
  19.7.2023
  /Älykoti

  Wi-Tek WiFi-linkkiparilla laajennat nettiyhteyden helposti talosta talliin invertterille

  Linkkiparilla viet helposti nettiyhteyden talosta autotalliin, ulkorakennukseen tai navettaan. Wi-Tek linkkiparin avulla siirretään kätevästi verkko sinne missä ei ole valmiita kaapelointeja tai se on vaikeaa toteuttaa muuten. Langaton linkki on erittäin kustannustehokas verrattuna työlääseen maakaapelointiin.
  20.6.2023
  /Tietoverkot

  Mitä eroa on dome- ja bullet kameralla?

  Dome- ja bullet- tyyppiset kamerat ovat kaksi yleisintä valvontakameratyyppiä. Dome-kamera on pyöreä tai pallomainen, ja se kiinnitetään usein kattoon. Bullet-kamera sen sijaan on ulkomuodoltaan pitkulainen, ja se voidaan kiinnittää sekä seinään että kattoon.
  3.5.2023
  /Kameravalvonta

  Luotettavat Corning Everon™ kytkentäkotelot teollisen ethernetin sovelluksiin

  Corning Everon™ datarasiat sopivat erityisesti vaativiin teollisuusympäristöihin, joissa edellytetään IP67/65-suojausta sekä alueille, joilla on erityisen korkeat turvallisuusvaatimukset kulunvalvonnan suhteen.
  14.4.2023
  /Tietoverkot

  DR-EDID korjaa tietokoneen ja näytön väliset resoluutiovirheet

  FSR:n DR-EDID-emulaattori on suunniteltu manipuloimaan HDMI EDID-tietoja ja pelastamaan AV-asentajan pulasta. Laite helpottaa vian etsimistä järjestelmissä joihin on kytketty useampia laitteita.
  5.4.2023
  /Esitystekniikka

  Televes kuitukaapeli asuinhuoneistojen optiseen kaapelointiin

  Televes T231942 on 65 E/2022 määräyksen mukainen valokaapeli asuinhuoneistojen optiseen kaapelointiin. Kaapelin jokaisella kuidulla on oma, eri värinen halogeenivapaa vaippa, mikä helpottaa kuitujen järjestämistä ja tunnistamista. Kaapeli toimitetaan 500m muovikeloilla.
  27.3.2023
  /Tietoverkot

  Finnsat-valmiskaapeleilla asennusaika nopeutuu - N-liittimet valmiina, kaapelina laadukas Ecoflex10 Plus

  Finnsat-valmiskaapelit saatavilla 10-, 20- ja 30-metrisinä N-urosliittimillä sekä 10-, 15- ja 20-metrisinä N-naarasliittimillä. Kaapelina 50 ohmin laadukas ja pienivaimennuksinen Ecoflex10 Plus. Valmiiksi tehdyillä liitännöillä asennusaika nopeutuu.
  3.3.2023
  /Tietoverkot

  Selaa tuoteryhmiä

  Oma tili

  Ostoskori

  Ostoskorisi on tyhjä

  Toimitusehdot

  Toimitusmaksut 20.4.2016 alkaen:
  • Yli 1,00€ verkkokauppa tilaukset toimitamme ilman toimitusmaksua
  • Kaikki summat alv 0%.
   Maksuehto: Tiliasiakkaille 14 pv netto.
   Viivästyskorko: korkolain mukainen.
   Vakuutukset: Vahinkotapauksissa ota yhteys 0207 420 100.
   Muistutukset: Toimitusta tai laskua koskevat kahdeksan (8) päivää niiden saapumisesta.
   Palautukset: Huomautusaika on kahdeksan (8) päivää. Palautusta (virheetön tavara) ei voi tehdä ilman tavarantoimittajan lupaa. Hyvitys on -20% laskutetusta hinnasta. Mikäli tuote ei ole ehjässä alkuperäispakkauksessa, ei palautusta hyväksytä. Erikoistilauksia ei voida palauttaa, mikäli toimitus on ollut asiakkaan tilauksen mukainen. Palautusrahdin maksaa asiakas. Lainaksi lähetetyt tuotteet veloitetaan normaalisti, ellei niitä palauteta virheettöminä ilman asiakkaan tuotteeseen tekemiä merkintöjä. Palautusluettelo sisältää palautuksen hyväksyjän nimen, palautuksen syyn, palautuksen määrän ja toimituspäivän.
   Muutokset: Pidätämme oikeuden hintoja ja laitteita koskeviin muutoksiin. Kaikki tiedot perustuvat hinnaston tekohetkellä käytössä oleviin tietoihin.
   Takuu: 12-36kk. Takuu korvaa ainoastaan laitteen korjauksen, ei välillisiä kustannuksia. Laitteen vaihtamiseen liittyvät kustannukset eivät kuulu takuun piiriin.
  Sivutolla käytetään evästeitä asiakaskokemuksen parantamiseksi ja toiminnallisuuksien varmistamiseen. Lue lisää yksityisyydensuojasta
  Asia selvä