Finnsat

Thomas Salmenoja (32) on aloittanut Finnsatilla digitaalisten näyttöratkaisujen tuotepäällikkönä 11.12.2017. Hän siirtyy tehtävään Elisan tuotepäällikön paikalta. Sitä ennen hän on toiminut eri tehtävissä Anvia Telecomilla ja Anvia IT:llä.

Finnsat panostaa esitystekniikkaan 

Finnsatilla juuri aloittanut Thomas Salmenoja on ollut toteuttamassa satojen näyttöjen infonäyttöratkaisuja stadioneille ja jäähalleihin sekä vaativia kiinteistöjen tilanhallintajärjestelmiä. Thomas Salmenojalla on vahva osaaminen ja vuosien kokemus digital signage ratkaisuista sekä monipuoliset verkostot kotimaisten ja kansainvälisten sidosryhmien kanssa. 

Salmenojan mukaan Finnsat Oy:n tuotepäällikön tehtävä on mielenkiintoinen mahdollisuus olla mukana kehittämässä AV-ratkaisuja kokoushuoneista kiinteistöihin. 

”Uskon, että osaamiseni erityisesti digitaalisista porrasnäytöistä ja älypaperiratkaisuista tuo lisäarvoa Finnsatin asiakkaille. Odotan innolla pääseväni mukaan Finnsatin asiantuntijaorganisaation toiminnan kasvuun ja menestykseen,” Thomas Salmenoja sanoo.

Thomas Salmenoja ottaa vastuulleen muun muassa esitystekniikan ratkaisu-, tuki- ja koulutuspalvelut.

”Tulen olemaan yhteydessä kaikkiin Finnsatin infonäyttöratkaisuja käyttäviin asiakkaisiin vuoden 2018 ensimmäisen kvartaalin aikana”, Salmenoja lupaa.

Thomas Salmenoja
Puhelin: 0207 420 121
Sähköposti: thomas.salmenoja@finnsat.fi 

Finnsat Oy sähköteknisten tuotteiden maahantuonti ja markkinointiyhtiö. Finnsatin erikoisalaa ovat kuva- ja äänisignaalien lähetykseen, siirtoon ja vastaanottoon liittyvät palvelut ja laitteet. Edustamme Suomessa yli 50 päämiestä Euroopasta ja sen ulkopuolelta.

Ostoskorisi on tyhjä