finnsat

Promax RANGERNeo mittalaitteiden uusi firmware "Release 24" on nyt saatavilla. Seuraavassa maistiaisia uuden ohjelmistoversion parannuksista ja uusista ominaisuuksista.

Voit päivittää mittalaitteesi laiteohjelmiston itse pitääksesi laitteen ajan tasalla. Mittalaite voidaan lähettää myös meille päivitettäväksi. Samalla hoituu myös kätevästi vuosittainen kalibrointi. Laiteohjelmistopäivityksillä parannetaan mittalaitteen toimintaa. Niihin voi sisältyä olemassa olevien toimintojen parannuksia, täysin uusia toimintoja tai vikojen korjauksia. Mittalaitteen laiteohjelmisto kannattaa päivittää aina, kun uusi versio on saatavilla.

SCAN ja TILT

Etenkin kaapelitelevisioasentajien käyttämät SCAN- ja TILT-toiminnot ovat nyt saatavilla kaikkiin RANGERNeo- sarjan mittareihin. Toiminnot ovat käteviä, kun haluat nopeasti mitata ja säätää antennisignaalin vaimennusta ja verkon kallistumaa.

WEB Server

RANGERNeo+, RANGERNeo 2 ja RANGERNeo 3 sisältävät nyt web-palvelimen, joka mahdollistaa monien analysointitoimintojen käytön etänä. Tämä toiminto jatkaa kehittymistään myös lähitulevaisuudessa. Käyttö kannattaa kuitenkin opetella heti. 

Video- ja audiostreemaus

Nyt voit streamata tietyn palvelun videon ja audion tai vaikka kokonaisen TS-signaalin muualla sijaitsevaan IP-osoitteeseen, jossa sitä voidaan monitoroida mediasoittimen (kuten VLC Media Playerin) avulla. 

4K-kehyksen grabber

Kaikissa RANGERNeo-TV-spektrianalysaattoreissa on nyt uusi "4K -runko grabber" -toiminto, joka mahdollistaa 4K-UHD-videon katselun. UHD-video framet dekoodataan ja esitetään diaesityksen muodossa. Näin käyttäjä voi tehokkaasti varmistaa, että UHD-sisältö vastaanotetaan oikein.

Jos haluat lisätietoja päivityksestä tai haluat, että työkalusi käy meillä päivityksessä, niin ota yhteyttä myyntiimme puhelimitse 0207 420 111 tai sähköpostitse info@finnsat.fi.

Ostoskorisi on tyhjä