finnsat

Anvia TV:ltä saatavissa nyt valmis paketti päiväkotien ja esikoulujen digiloikkaan. Anvia TV:n ryhmäoppimisratkaisussa tekniikka ja sovellukset on paketoitu valmiiksi helposti käyttöönotettavaksi kokonaisuudeksi.

Anvia TV Oy:n maahantuoma Touhupiste on turvalliseksi pöydäksi koteloitu 32" monikosketusnäyttö, joka ei kaadu tai kellahda. Touhupiste on roiskevesitiivis ja kestää vaikka lapsen painon päällään.

Anvia TV:n ja BeiZ:in yhteistyön myötä Touhupisteeseen voidaan esiasentaa Lola Pandan -sovellukset varhaiskasvatukseen. BeiZ on Kiinasta ponnistanut suomalaisyritys, jonka päätuotteet ovat lapsille suunnatut oppimispelisovellukset. Lolan oppimisratkaisut sisältävät 3-7- vuotiaille suunniteltuja digitaalisia oppimissovelluksia, jotka kehittävät äidinkielen ja matematiikan taitojen lisäksi sosiaalisia taitoja.

Me nostamme oppimiskokemuksen toiseen potenssiin Touhupiste aktiivisuuspöydällämme. Tavallista tablettia voi käyttää yksi kerrallaan, kun Touhupisteellä voi olla neljä käyttäjää samanaikaisesti. Opetteleminen ja leikkiminen onnistuu ryhmässä tai pareittain.

Oppimistutkijat uskovat, että kosketusnäytölliset laitteet mullistavat opetuksen esikouluikäisistä alkaen. Laitteita hankitaan kiihtyvään tahtiin päiväkoteihin ja kouluihin eri puolilla Suomea.

Lisätietoja: Jarkko Kankaanpää 0207 420 148

Ostoskorisi on tyhjä