finnsat

Julkaistu 20.10.2015

AudioVisual 2015

Anvia TV Oy on mukana Audiovisual-messuilla Helsingin messukeskuksessa 18.-20. marraskuuta.

Anvia TV:n osastolla 7m39 pääset tutustumaan digital signagen nykypäivään ja langattomuuteen. Esittelemme monipuolisesti alan uusinta tekniikkaa, tuotteita, ohjelmistoja ja palveluita. Esittelemme uutuuksia päämiehiltämme – mm. Wilke Technologies, DekTec, EnGenius, Macab, Nestor Cables, Promax ja Televes.

Anvia Älypaperi näytöt toimivat ilman yhtään kaapelinvetoa neuvotteluhuoneen ovella, koulussa ja terveydenhuollossa. Anvia Ruutu info-tv-järjestelmän käytöstä esillä ratkaisut verkkokaupan näyteikkunaksi, taloyhtiön rapputauluksi ja koulun info-tv.

EnGenius Neutron -tuoteperhe koostuu yrityksille suunnitelluista kustannustehokkaista ja luotettavista kytkimistä, tukiasemista ja hallintaohjelmistosta. ESILLÄ WiFI-verkon rakentaminen HotSpoteista MESH-verkkoon.

Kansainvälinen AudioVisual Helsinki on AV-alan johtava ammattitapahtuma Pohjois-Euroopassa. Tapahtuma kokoaa Messukeskukseen alan ammattilaiset, suunnittelijat, päätöksentekijät, AV-laitteita, – järjestelmiä ja -palveluita ostavien yritysten ja oppilaitosten edustajat, tapahtumatuottajat ja -järjestäjät sekä alan merkittävimmät tuotteiden ja palveluiden tarjoajat ja organisaatiot.

AudioVisual-messujen kanssa samanaikaisesti Kiinteistö-, Julkisivu-, Väri&Pinta-, FinnSec- ja ViherTek-tapahtumien kanssa.

Siirry AudioVisual 2015 messujen sivulle

Ostoskorisi on tyhjä