finnsat

Anvia TV:n laaja kuitutuotevalikoima monipuolistuu entisestään, kun kauttamme saa nyt myös Nestor Cablesin huippulaadukkaat kytkentäjärjestelmän tuotteet ja siirrettävät valokaapeliyksiköt.

Nestor Cables Oy kehittää, valmistaa ja myy optisia ja kuparijohtimisia tietoliikenne- ja teollisuuskaapeleita sekä valokaapelitarvikkeita.

Nestor Cablesin siirrettäviä valokaapeliyksiköitä käytetään rakennettaessa väliaikaisia valokaapeliyhteyksiä erilaisiin yleisötapahtumiin (urheilutapahtumat, messut ja muut yleisötapahtumat kuten rock-festifaalit). Ne soveltuvat myös nopeita ja kiinteitä tietoliikenneyhteyksiä vaativiin yhteiskunnallisiin tapahtumiin sekä puolustusvoimien kenttävalokaapelijärjestelmiin.

NC-2100 on modulaarinen valokaapeliverkkojen kytkentäjärjestelmä, joka mahdollistaa helposti ja nopeasti tehtävät verkkojen kytkentämuutokset. Järjestelmä koostuu 19”:n kytkentäkehikoista sekä pistoyksikkömäisistä moduuleista sisältäen passiivisia erikoiskomponentteja kuten haaroittimia, jaottimia ja WDM:iä.

Lisätietoja:
Myyntijohtaja Tapio Bergman, puhelin 0207 420 111

Ostoskorisi on tyhjä