Julkaistu 24.5.2022

Nauti kesästä - WOOX-R7060-kasteluohjain mahdollistaa huolettomamman puutarhanhoidon

WOOX Home -tuoteperheestä löytyy nyt myös Smart Garden -kastelunhallintalaite, jota voi ohjata sovelluksen avulla. Sen ansiosta puutarhan kastelutoimet tai vaikka eläinten juottamisen voi automatisoida.

Kesällä on mukavaa. Aurinko lämmittää ja ulkona vietetään mielellään aikaa. Helteet ovat näillä leveysasteilla harvinaista herkkua, ja niistä kannattaa ilman muuta nauttia. Kuumuus ja kuivuus eivät kuitenkaan tunnetusti tee kasveille ja eläimille (tai ihmisillekään) pitkällä aikavälillä hyvää, ainakaan ilman riittävää nesteytystä.

Ahkerat puutarhurit laittavat keväisin pihansa nurmikon ja kukkapenkit edustuskuntoon. Kuitenkin kesä ja erityisesti siihen sijoitettu loma on myös aikaa, jolloin on mukava poistua omalta tontilta ehkä pitemmäksikin aikaa nauttimaan uusista maisemista. Tämä on puutarhanhoidon kannalta hankala yhtälö. Toki riittävä kastelu saattaa unohtua, vaikka lomailisikin vain kotipihan lähettyvillä. Miten kukat ja nurmiparka pärjäävät paahtavassa auringossa ilman virvoitusta?

WOOX Smart Garden -kasteluohjainta hallitaan sovelluksessa

Monipuolisesta WOOX Home -tuoteperheestä löytyy ratkaisu myös puutarhan vesihuollon järjestämiseen. Älykäs Smart Garden -kastelunhallintalaite R7060 helpottaa ja automatisoi nurmikon virkistämistä ja vaikkapa eläinten juottamista.

R7060-kasteluohjain asennetaan suoraan vesipisteeseen tai -hanaan, ja yhdistetään WOOX Home -sovelluksessa WOOX Zigbee -ohjainyksikköön. Kun yhteys on muodostettu ja R7060 kytketty, voi laitteella käynnistää tai pysäyttää vesihanan. Hanaa voi hallita joko WOOX Home -sovelluksella tai R7060-laitteen manuaalisilla painikkeilla. Myös ääniohjaus onnistuu sovelluksessa Google Assistantin tai Amazon Alexan avulla.

Vesihuoltoa voi ohjata sovelluksella automaattisesti. Samalla voi lisäksi varmistaa kasvien joustavan kastelun yksilöllisten vaatimusten mukaisesti. Jos aurinko porottaakin odotettua kuumemmin (säätiedotuksiin ei tunnetusti aina ole luottamista), voi sovelluksen ohjata kastelemaan runsaammin.

WOOX Smart Garden -kasteluohjain
WOOX Smart Garden -kasteluohjain


WOOX Home -sovelluksella luoduilla automaatioilla puutarhan kastelu tai eläinten virvoittaminen onnistuu mistä ja milloin vain

Sovelluksen avulla voi asettaa erilaisia kasteluaikatauluja. Kasteluaika säädetään älypuhelimella tai tabletilla WOOX Home -sovelluksen avulla ajoittumaan vaikkapa auringonlaskun aikaan. Kun sadetukselle on luotu aikataulu, itse puutarhurin ei tarvitse huolehtia asiasta. Automaatioita on mahdollista synkronoida myös muiden WOOX Home -laitteiden kanssa.

Kesällä on tärkeää nauttia olosta, ja Smart Garden -kasteluohjaimen ansiosta stressiä voi vähentää merkittävästi – puutarhan kastelu ei ainakaan enää unohdu.

WOOX Home tarjoaa laadukkaita laitteita älykodin tarpeisiin

WOOX Homen monipuolista tuoteperhettä yhdistää järkevä hinnoittelu, monipuoliset toiminnot ja helppo käyttöönotto. Parasta kaikessa on kuitenkin se, että laitteiden ohjaus tapahtuu yhteisellä, ilmaisella puhelinsovelluksella. 

Me Finnsatilla vastaamme WOOX Home -tuotteiden maahantuonnista, teknisestä tuesta ja jakelusta vuosien kokemuksella. Kerromme lisää tuotteista ja toteutuksista numerossa 0207 420 111 tai sähköpostitse.

Ilpo Lyra

Myynti B2B

Puhelin: 0207 420 115
Sähköposti: ilpo.lyra@finnsat.fi

Lisää aiheesta

SSB:n Ecoflex, Aircell ja Aircom -kaapelit määrämittaisina ja haluamillasi liittimillä

Tiesithän, että toimitamme Ecoflex, Aircell ja Aircom -kaapelit myös määrämittaisina ja haluamillasi liittimillä? SSB:n pienihäviöisiä koaksiaalikaapeleita käytetään erilaisissa vaativissa teollisuuden, liikenteen ja viestinnän sovelluksissa.
26.2.2024
/Mobiilinetti

Nopea apu 4K signaalin siirtoon ja jakamiseen useille näytöille

Täytyykö 4K videolähteen kuva saada kauemmas signaalilähteestä kameravalvonta tai info-tv toteutuksessa? Se onnistuu helposti SC&T:n HE03-4K on 4K HDMI-laajenninparilla.
17.1.2024
/Esitystekniikka

3G-verkot suljetaan - Wi-Tek ulkoreititin tuo 4G-yhteyden IoT-laitteille

3G-verkkojen sulkeminen jatkuu kiihtyvään tahtiin. Vanhat laitteet siirtyvät 3G-verkon sammuttamisen jälkeen käyttämään 2G-verkkoa. Kaikille laitteille 2G:n nopeus ei kuitenkaan riitä. Avun tuo Wi-Tek:in 4G-reititin, joka vastaanottaa 4G-signaalin ja tekee samalla ympärilleen WiFi-verkon.
27.12.2023
/Mobiilinetti

Finnsat lahjoitti joulumuistamiset Pelastakaa Lapset ry:n joulukeräykseen

Finnsat Oy toivottaa kaikille asiakkaille, yhteistyökumppaneille ja ratkaisujemme käyttäjille rauhallista joulunaikaa ja kaikkea hyvää vuodelle 2024. Kiitos sinulle vuodesta 2023!
22.12.2023
/Yritys

Erardin uudet USB-rasiat kiinteisiin asennuksiin ja pöytäkaivoihin

Erardin AV-rasioiden valikoima on kasvanut USB-rasioilla. Asennuskehyksiin liitettäviä rasioita on saatavilla USB-A, USB-B ja USB-C liittimille sekä oma versio latausta varten. AV-rasiat on tarkoitettu kiinteisiin seinäasennuksiin, kaapelikanaviin ja pöytäkaivoihin.
11.12.2023
/Esitystekniikka

Näin onnistuu PoE-signaalin siirto koaksiaalikaapelissa SC&T:n muuntimilla

Päivitä kameravalvontajärjestelmä IP-aikaan kaapelointia uusimatta. SC&T:n IP09CPHK PoE Over Coax lähetin ja vastaanotin pari siirtää PoE-signaalin IP-kameroille olemassa olevaa koaksiaaliverkkoa hyödyntäen. Säästät aikaa ja rahaa asennuksessa.
30.11.2023
/Kameravalvonta

WOOX-R7246 on älykäs lämpötila- ja kosteusanturi sekä IR-yleiskaukosäädin yhdessä paketissa

WOOX-R7246 on älykodin kompakti ja älykäs IR-kaukosäädin, jossa on integroituna lämpötila- ja kosteusanturi. Se on ihanteellinen kumppani viihtyisään ja terveelliseen kotiin. Laite mittaa sekä arvot että voi ohjata toimintoja niiden perusteella.
13.11.2023
/Älykoti

Finnsat Oy voitti Esimerkilliset Tuotetiedot 2023 -palkinnon!

Sähköteknisen kaupan liitto ry (STK) palkitsi Finnsat Oy:n Esimerkillisenä tuotetietojen päivittäjänä 2023. Yhtiö tuo maahan tuotteita ja palveluja datan ja videon siirtoon erilaisissa tietoliikenneverkoissa. STK puolestaan ylläpitää sähköteknisten tuotteiden Sähkönumerot.fi-tuotetietopalvelua, joka sisältää kattavat tiedot 600 000 tuotteesta.
8.11.2023
/Yritys

Televes 19" räkkikaapit kaikkiin tietoliikenneasennuksiin

Televesin 19" tietoliikennekaappien valikoima on kasvanut merkittävästi. Räkkikaappeja löytyy 6U korkeudesta aina 42U kokoon saakka. Maksimikuormat 60-1000kg. Saatavilla kaikki tarvikkeet erilaisista paneeleista pyöriin ja tuulettimiin.
26.10.2023
/Tietoverkot

Kansainvälinen vaihtoopiskelija Fabian Klaffenböck rakensi AV-over-IP-järjestelmän

Osana vastuullisuustyötämme keskitymme myös sosiaalisen vastuun kantamiseen. Sosiaalinen vastuu tarkoittaa meille myös sidosryhmiemme huomioimista toiminnassamme. Teemme yhteistyötä oppilaitosten kanssa ja pyrimme tarjoamaan harjoittelupaikkoja opiskelijoille.
6.10.2023
/Yritys

Senko Smart Probe II kuitumikroskooppi valokuituliittimien määräysten mukaiseen tarkastukseen

Senko Smart Probe II -kuitumikroskoopilla tarkistat luotettavasti kaikki kuituverkon liitokset. Senkon uusi kuitumikroskooppi on päivitetty paremmalla PASS/FAIL-analysoinnilla, laajalla valikoimalla adaptereita ja selkeällä määräysten mukaisella mittausten raportoinnilla.
12.9.2023
/Tietoverkot

Palvele majoittujia tutuilla TV-kanavilla Wisi OM Micro Headendin avulla

Wisi OM Micro Headendin avulla tuot majoittujille näkyviin omat tutut TV-kanavat hotellliin, mökkikylään tai villaan. OM on kompakti päävahvistin, joka transmoduloi TV ja videosignaalit DVB-x:stä QAM, COFDM tai IP -muotoisiksi. Lisäksi tarjolla on mahdollisuus keskitettyyn salauksen purkuun ja oman TV-kanavan lisäämiseen TV-verkkoon omista videosisällöistä.
4.8.2023
/TV-verkot

Näin jaat taloyhtiön nettiyhteyden parkkihallin latausasemille

Sähköautot, hybridit ja niiden latausasemat yleistyvät taloyhtiöiden parkkihalleissa. Tämä tarkoittaa yleensä samalla sitä, että parkkihalliin tarvitaan toimiva WiFi-yhteys. Taloyhtiöllä on jo taloyhtiönetti, mutta WiFi-verkko parkkihallista puuttuu. Mikä avuksi? Wi-Tek WI-AP315 hoitaa homman.
1.8.2023
/Tietoverkot

SC&T 4K HDMI-jakaja digitaalisella ja analogisella audion erottajalla

HAE01 on monitoiminen HDMI-jakaja, jossa on sisäänrakennettu audion erotus- (audio extractor) ja videon skaalaustoiminto. Se jakaa HDMI-signaalin kahteen näyttöön ja nostaa/laskee resoluutiota 1080p:stä 4K:ksi tai päinvastoin, jolloin se voi näyttää yhden videon eri resoluutioilla kahdessa näytössä.
21.7.2023
/Esitystekniikka

WOOX-R3569 PTZ-kameran akun voit ladata mukana tulevalla aurinkopaneelilta

Korkealaatuisella sensorilla ja 3 megapikselin tehokkaalla suoratoistolla varustettu WOOX-R3569 PTZ-kamera tarjoaa kristallinkirkasta 1080P HD-sisältöä. Ei vain päiväsaikaan, vaan myös yöaikaan.
19.7.2023
/Älykoti

Wi-Tek WiFi-linkkiparilla laajennat nettiyhteyden helposti talosta talliin invertterille

Linkkiparilla viet helposti nettiyhteyden talosta autotalliin, ulkorakennukseen tai navettaan. Wi-Tek linkkiparin avulla siirretään kätevästi verkko sinne missä ei ole valmiita kaapelointeja tai se on vaikeaa toteuttaa muuten. Langaton linkki on erittäin kustannustehokas verrattuna työlääseen maakaapelointiin.
20.6.2023
/Tietoverkot

Mitä eroa on dome- ja bullet kameralla?

Dome- ja bullet- tyyppiset kamerat ovat kaksi yleisintä valvontakameratyyppiä. Dome-kamera on pyöreä tai pallomainen, ja se kiinnitetään usein kattoon. Bullet-kamera sen sijaan on ulkomuodoltaan pitkulainen, ja se voidaan kiinnittää sekä seinään että kattoon.
3.5.2023
/Kameravalvonta

Luotettavat Corning Everon™ kytkentäkotelot teollisen ethernetin sovelluksiin

Corning Everon™ datarasiat sopivat erityisesti vaativiin teollisuusympäristöihin, joissa edellytetään IP67/65-suojausta sekä alueille, joilla on erityisen korkeat turvallisuusvaatimukset kulunvalvonnan suhteen.
14.4.2023
/Tietoverkot

DR-EDID korjaa tietokoneen ja näytön väliset resoluutiovirheet

FSR:n DR-EDID-emulaattori on suunniteltu manipuloimaan HDMI EDID-tietoja ja pelastamaan AV-asentajan pulasta. Laite helpottaa vian etsimistä järjestelmissä joihin on kytketty useampia laitteita.
5.4.2023
/Esitystekniikka

Televes kuitukaapeli asuinhuoneistojen optiseen kaapelointiin

Televes T231942 on 65 E/2022 määräyksen mukainen valokaapeli asuinhuoneistojen optiseen kaapelointiin. Kaapelin jokaisella kuidulla on oma, eri värinen halogeenivapaa vaippa, mikä helpottaa kuitujen järjestämistä ja tunnistamista. Kaapeli toimitetaan 500m muovikeloilla.
27.3.2023
/Tietoverkot

Finnsat-valmiskaapeleilla asennusaika nopeutuu - N-liittimet valmiina, kaapelina laadukas Ecoflex10 Plus

Finnsat-valmiskaapelit saatavilla 10-, 20- ja 30-metrisinä N-urosliittimillä sekä 10-, 15- ja 20-metrisinä N-naarasliittimillä. Kaapelina 50 ohmin laadukas ja pienivaimennuksinen Ecoflex10 Plus. Valmiiksi tehdyillä liitännöillä asennusaika nopeutuu.
3.3.2023
/Tietoverkot

Glory Star 10" Patient Room Display -potilashuonenäytön avulla tieto kulkee sairaaloissa

Glory Starin Nebula Plus -tabletit muotoutuvat älykkäiksi näyttöratkaisuiksi potilashuoneisiin. Hoidon kannalta olennaiset potilastiedot näkyvät tableteista automaattisesti ja reaaliajassa hoitajille ja lääkäreille.
23.2.2023
/Esitystekniikka

Nerokkaan yksinkertainen tapa jakaa HDMI-signaali jopa 12 näytölle

SC&T:n HE04SEK-pakkauksen HDMI-jakovahvistin ja vastaanottimet mahdollistavat FullHD 1080p resoluution HDMI-signaalien jakamisen CAT5e-kaapelia pitkin jopa 40 metrin etäisyydelle.
16.2.2023
/Esitystekniikka

Nelonen aloittaa teräväpiirtona AntenniTV:ssä koko maassa 13.2.

Sanoma Media Finland aloittaa Nelonen-kanavan lähetykset teräväpiirtona valtakunnallisesti 99,96 prosentin peitolla Digitan antenni-tv-verkossa maanantaina 13.2.2023 kanavapaikalla 24. Antenniverkon TV-kanavat saa parhaiten näkyviin Televes Ellipse älyantennilla.
13.2.2023
/TV-verkot

Televes RJ45-urosliitin pass through -ominaisuudella on nopea ja helppo liittää CAT6-datakaapeliin

CAT-kaapelin ja RJ45-urosliittimen liittäminen käy vikkelästi pass through -ominaisuuden avulla. Johdinparit voi kohdistaa paikoilleen vetämällä ne suoraan liittimen läpi, ja liitosta paikalleen puristamalla johtimien ylimääräinen osa leikkautuu samalla automaattisesti pois. Aloittelijakin voi tehdä liitoksia helposti ja nopeasti, ilman kiinnitysvirheitä.
10.2.2023
/Tietoverkot

Otto Hartikainen mukaan Finnsatin myyntitiimiin

Kokenut tekniikan alan myyntimies Otto Hartikainen vahvistaa osaamisellaan ja verkostoillaan yhtiömme asiakaslähtöistä toimintaa.
7.2.2023
/Yritys

Corning LANscape® -sarja tarjoaa laadukkaat päätekotelot ja liitinpaneelit valokuituliitoksille ankariin olosuhteisiin

Corning LANscape® -sarjasta löydät sopivan ratkaisun pitkän elinkaaren valokuitutarpeisiisi myös ankariin ympäristöolosuhteisiin. Corning CCHE -liitinpaneeleja on sekä yksimuoto- että monimuotokuiduille. SPH-01P on kuitupäätekotelo liitinpaneeleille suoraan seinään tai DIN-kiskoon.
31.1.2023
/Tietoverkot

Ulkokäyttöön soveltuvat Wi-Tekin PoE-kytkimet WI-PS210G-O-V2 ja WI-PS310GF-O tuovat virran ja internet-yhteyden laitteille

PoE-kytkimet syöttävät verkkovirtaa ja internet-yhteyden ulos esimerkiksi valvontakameroille. Kestävän rakenteensa ansiosta PoE-kytkimet tarjoavat turvallisen ja vakaan verkkoyhteyden sekä virtalähteen, mikä takaa PoE-laitteiden toimintavarmuuden ulkonakin.
24.1.2023
/Tietoverkot

Telmor-teleasennuskaappi TESM-110 järjestää ja suojaa tietoliikenneverkkojen päätelaitteet ja kaapelit

Telmorin TESM-110 on teleasennuskaappi huoneistoon. Sen sisään saadaan tietoliikenneyhteyksien päätelaitteet ja kaapelit järjestykseen. Kaapin tuuletusaukoista Wi-Fi-signaalikin pääsee läpi. Huomaamaton ja lukittava kaappi on turvallinen ratkaisu asuinrakennuksessa.
17.1.2023
/Tietoverkot

Televesin valikoimista laadukkaat kaapelit, liittimet ja työkalut dataverkon rakentamiseen

Televesiltä nyt CAT-kaapelit, naaras- ja urospuoliset RJ45-liittimet sekä kätevät työkalut liitosten tekoon.
13.1.2023
/Tietoverkot

Selaa tuoteryhmiä

Oma tili

Ostoskori

Ostoskorisi on tyhjä

Toimitusehdot

Toimitusmaksut 20.4.2016 alkaen:
  • Yli 1,00€ verkkokauppa tilaukset toimitamme ilman toimitusmaksua
  • Kaikki summat alv 0%.
    Maksuehto: Tiliasiakkaille 14 pv netto.
    Viivästyskorko: korkolain mukainen.
    Vakuutukset: Vahinkotapauksissa ota yhteys 0207 420 100.
    Muistutukset: Toimitusta tai laskua koskevat kahdeksan (8) päivää niiden saapumisesta.
    Palautukset: Huomautusaika on kahdeksan (8) päivää. Palautusta (virheetön tavara) ei voi tehdä ilman tavarantoimittajan lupaa. Hyvitys on -20% laskutetusta hinnasta. Mikäli tuote ei ole ehjässä alkuperäispakkauksessa, ei palautusta hyväksytä. Erikoistilauksia ei voida palauttaa, mikäli toimitus on ollut asiakkaan tilauksen mukainen. Palautusrahdin maksaa asiakas. Lainaksi lähetetyt tuotteet veloitetaan normaalisti, ellei niitä palauteta virheettöminä ilman asiakkaan tuotteeseen tekemiä merkintöjä. Palautusluettelo sisältää palautuksen hyväksyjän nimen, palautuksen syyn, palautuksen määrän ja toimituspäivän.
    Muutokset: Pidätämme oikeuden hintoja ja laitteita koskeviin muutoksiin. Kaikki tiedot perustuvat hinnaston tekohetkellä käytössä oleviin tietoihin.
    Takuu: 12-36kk. Takuu korvaa ainoastaan laitteen korjauksen, ei välillisiä kustannuksia. Laitteen vaihtamiseen liittyvät kustannukset eivät kuulu takuun piiriin.
Sivutolla käytetään evästeitä asiakaskokemuksen parantamiseksi ja toiminnallisuuksien varmistamiseen. Lue lisää yksityisyydensuojasta
Asia selvä