Finnsat

Sähkösuunnittelun piiriin kuuluvien järjestelmien määrä kasvaa. Tuotepuolella tapahtuu voimakasta teknologista kehitystä. Finnsat vastaa sähkösuunnittelijoiden tarpeeseen ajantasaiselle tuotedatalle liittymällä NSS Sähkösuunnittelijat ry:n yhteistoimintajäseneksi.

NSS ry on Suomen sähköalan suunnittelijoiden ja suunnittelutoimistojen yhdistys, jonka toiminta-ajatuksena on kehittää hyvää sähkösuunnittelutapaa ja toimia sähköalan suunnittelijoiden ja suunnittelutoimistojen ammatillisena yhdyssiteenä.

Jäsenistö koostuu yli sadasta toimistojäsenestä, noin viidestäsadasta henkilöjäsenestä ja yli kahdeksastakymmenestä yhteistoimintajäsenestä. NSS:n jäsenet ovat sähkösuunnittelun ammattilaisia.

Yhdistykselle tärkeitä yhteistyökumppaneita ovat myös sähköalan laite- ja järjestelmävalmistajat sekä tarviketoimittajat. NSS ry:n ja yhteistoimintajäsenten toiminnan tavoitteena on keskinäisen vuorovaikutuksen avulla ylläpitää ja kehittää yhteistyötä sekä yhdessä vaikuttaa pitkäjännitteisesti sähköalan kehitykseen.

NSS:n kehittämä järjestelmä- ja laitetoimittajahakemisto tehostaa ja nopeuttaa sähkösuunnittelijan työtä merkittävästi. Olemme iloisia voidessamme olla mukana suunnittelijoiden työn helpottamisessa omalta osaltamme”, kertoo toimitusjohtaja Jarkko Kankaanpää Finnsat Oy:stä.

Uusi järjestelmä- ja laitetoimittajahakemisto auttaa suunnittelijoita

NSS:n kotisivut ovat uusiutuneet tutussa entisessä ositteessa https://nssoy.fi. Etusivulta löydät myös uuden suunnittelijatyökalun: Järjestelmä- ja laitetoimittajahakemiston. Se on virtuaalinen esitekirjasto, josta sähkösuunnittelija löytää kaikkien NSS:n yhteistoimintajäsenyritysten tarjoaman. Sieltä pääsee siis helposti käsiksi lähes kaikkeen markkinoilla olevaan tarjontaan. 

Hakemiston taustalla on sähkönimikkeistö, ja valikon jokainen kolminumeroinen sähkönimikkeistöluokka johtaa sivulle, josta löytyy ao. luokkaan tarjontaa toimittavien yritysten logot. 

Esimerkiksi T110 sähkönimikkeistön alta löytyvät Logoa klikkaamalla pääsee suoraan yrityksen järjestelmäsivulle. 

Haku on helppo ja nopea. Se toimii yhtä hyvin tietokoneella kuin mobiililaitteilla. Hakemisto on kaikkien käytettävissä vapaasti ja maksutta.

Meiltä löytyy aina sopiva ratkaisu suunnitelmaasi

Vesa Mikkilä

Jarkko Kankaanpää

Toimitusjohtaja
Puhelin: 0207 420 100
Sposti: jarkko.kankaanpaa@finnsat.fi

Finnsat Oy sähköteknisten tuotteiden maahantuonti ja markkinointiyhtiö. Yhtiöllä on lähes 50 vuoden kokemus antenni- ja tietoverkoista. Tuoteperheet on rakennettu vahvoista kansainvälisesti tunnetuista tuotemerkeistä. 

Finnsat edustaa Suomessa yli 50 päämiestä Euroopasta ja sen ulkopuolelta. Tuotevalikoimasta löytyvät ratkaisut koaksiaali-, kuitu-, 4G- ja dataverkkoihin, mittalaitteet sekä moni-puoliset AV-ratkaisut.

 Kerromme lisää Finnsat tuotteiden sähkönimikkeistöstä  numerossa 0207 420 111 tai sähköpostitse.

Ostoskorisi on tyhjä