Finnsat

Glory Starin TAURI Digital Covid-19 Vaccine Record Verify -lukijalla tarkistat asiakkaidesi koronapassin tiedot automaattisesti ja nopeasti niin messuilla kuin ravintolassakin. Järjestä tapahtuma turvallisesti TAURI-lukijan avulla.

Koronapandemia ei ole vielä ohi, mutta onneksi rokotukset tautia vastaan ovat jo hyvällä mallilla. Viranomaisten asettamille koronarajoituksille onkin nyt annettu vaihtoehdoksi koronapassin käyttöönotto. EU:n koronatodistus on ollut käytössä Suomessa koronapassina 16.10.2021 lähtien.

Rajoitusten kohteena olevat toimijat voivat pyytää asiakkailtaan koronapassin näyttämistä sisäänpääsyn yhteydessä. Näin esimerkiksi tapahtumia ja muuta mukavaa voi edelleen järjestää suuremmallekin yleisölle.

Koronatodistus puhelimen näytöllä


Kansalaiset voivat ladata koronapassin PDF-muotoisena ja säilyttää sitä tiedostona älypuhelimessa tai tulostaa paperisena. Mutta yrittäjän tai tapahtumajärjestäjän olisi myös luettava asiakkaan passi mahdollisimman kätevästi. Miten järjestää asia esimerkiksi ravintolan tai elokuvateatterin sisäänkäynnillä?

TAURI Covid-19 Digital Vaccine Record Verify – koronapassin digitaalinen lukija

Glory Starin TAURI Digital Covid-19 Vaccine Record Verify on koronarokotustodistuksen digitaalinen lukija. Se skannaa rokotuspassin QR-koodin ja antaa välittömän tuloksen. Luetulta QR-koodilta näytölle ilmestyy koronapassissa olevat tiedot, eli asiakkaan nimi ja syntymäaika sekä rokotteen tyyppi, päivämäärä ja taho, joka sen on antanut.

Koronapassista TAURI-lukija lukee QR-koodin


Tiedoilla varmistat nopeasti, että tiloihisi saapuvien vierailijoiden rokotustiedot ovat voimassa ja valtion viranomaisten hyväksymät. Suomessa käytettävän Euroopan unionin rokotepassin lisäksi laite lukee esimerkiksi Pohjois-Amerikassa käytössä olevat SMART Health Card -passit.

Lukija näyttää selkeästi ovatko vierailijasi rokotepassit varmennettuja, osittain varmennettuja vai vahvistamattomia. Nämä vaihtoehdot ilmestyvät ruudulle eri värein. Vihreä väri osoittaa passin voimassaolon. Osittain varmennettu passi näkyy keltaisena ja vahvistamaton harmaana.

Ruudun vihreä väri ilmaisee selkeästi passin voimassaolon
Keltainen väri ilmaisee osin puutteellisen koronapassin
Harmaa väri kertoo, että koronapassi on puutteellinen

Nopea toimenpide ja kosketusvapaa laite varmistavat turvallisen yleisötapahtuman

TAURI Digital COVID-19 Vaccine Record Verify näyttää passin tilan välittömästi QR-koodin lukemisen jälkeen, eikä sitä tarvitse odotella. Hitaasti eteneviä yleisöjonoja on edelleen tartuntariskin vuoksi vältettävä. Nopeasti toimivan lukijan avulla sellaisia ei pääse syntymään, mikä tekee yleisötilaisuudesta turvallisemman.

Nopeuden lisäksi TAURI Vaccine Record Verify -lukija on myös hygieeninen – siihen ei tarvitse koskea eikä sen lähelle tarvitse tuoda kuin QR-koodin.

TAURI Digital Vaccine Record Verify on saatavana kolmessa koossa: 10 tuumaa, 15,6 tuumaa ja 21,5 tuumaa. Laitteen valinnaisia ominaisuuksia ovat henkilön ruumiinlämpötilan mittaus ja maskin tarkistus muistutusviestillä.

Mitä tietoja TAURI Vaccine Record Verify näyttää?

Lukijan näyttö voi näyttää koronapassin QR-koodin lukemisen jälkeen asiakkaan virallisen nimen ja syntymäajan, koronatestin päivämäärän, valmistajan ja tuloksen tai rokotuksen tyypin, päivämäärän ja antopaikan. Nämä tiedot haetaan siis suoraan koronapassista. Lukijalla ei voi näyttää muita henkilökohtaisia tietoja, kuten puhelinnumeroa, osoitetta tai muuhun kuin koronavirukseen liittyviä terveystietoja. Tällaisia tietoja ei koronapassistakaan löydy.

Glory Star suojelee asiakkaiden yksityisyyttä. TAURI Vaccine Record Verify -tuotteisiin ei kerätä tai tallenneta todistusten tietoja.

Lisätietoja

Thomas Salmenoja

Thomas Salmenoja

Tuotepäällikkö, AV-ratkaisut
Puhelin: 0207 420 121
Sposti: thomas.salmenoja@finnsat.fi

Thomas Salmenojalla on vuosien kokemus HDMI-signaalin
siirrosta IP-verkoissa erilaisissa ympäristöissä.

Hän on arvostetun SDVoE allianssin sertifioima Network AV ekspertti.

Ostoskorisi on tyhjä