finnsat

Promax Ranger Neo -mittalaitteet tunnetaan monipuolisista ominaisuuksistaan. Nyt analysaattoria voi käyttää myös CCTV-hallintaan.

Promax Ranger Neo -analysaattorin eri ominaisuudet paitsi helpottavat asentajien perinteistä asennusta ja vianmääritystä, myös vastaavat moniin langattoman maailman ja uusien videojakelualustojen tuomiin haasteisiin.

Promax RANGER Neo -kentänvoimakkuusmittari on monipuolinen työkalu tosiammattilaisille


Turvallisuus on asia, johon halutaan panostaa yhä enemmän. Huoli omaisista ja omaisuudesta sekä nykyiset halvemmat hinnat ovat lisänneet eri valvontajärjestelmien käyttöä. Moni haluaa asentaa kameroita yksityisiin kiinteistöihinsä mahdollisten murtovarkaiden tunnistamiseksi ja pysäyttämiseksi.

Turvalaitteiden asennuksen ja huollon suorittavat usein samat teknikot, jotka asentavat tietoliikennelaitteita. Siksi Promax Ranger Neo -analysaattoriin on sisällytetty uusi CCTV-hallintaominaisuus. Tämä tekee siitä sopivimman työkalun erikoistuneelle asentajalle.

TV-analysaattorit CCTV-kameroiden asentamiseen

CCTV, ”closed-circuit television”, eli tuttavallisemmin videovalvonta, on yleisimpiä tapoja huolehtia yritysten ja yksityisten tonttien turvallisuudesta. CCTV-kameroita löytyy monelta nurkalta, sillä niiden kustannukset ovat alhaiset ja niihin voidaan monissa tapauksissa käyttää rakennuksen jo valmista kaapelointia.

CCTV
CCTV-kamerat ovat yleinen tapa huolehtia turvallisuudesta


Promax Ranger Neo -analysaattorin uuden CCTV-ominaisuuden avulla on nyt mahdollista valvoa ja tarkistaa kameroiden dataa.

CV-150-videoadapteri tuo kameran kuvan Ranger Neo -analysaattoriin

Ranger Neo -analysaattoriin liitettävä CV-150-videoadapteri mahdollistaa CCTV-kameroiden hallinnan.

CCTV-kameroiden hallinta Ranger Neo -analysaattorilla on helppoa. Kameran signaalilähtö liitetään Ranger Neoon CV-150-videoadapterin kautta ja valitaan CCTV-signaalin lähde. Sen jälkeen näet kameran kuvan analysaattorissasi. Voit tarkistaa, toimiiko se oikein ja tehdä tarvittaessa kameran asetusten tai suuntauksen säätöjä.

Tuetut videoformaatit

Nykyään markkinoilla käytetään yleisimmin seuraavia kolmea videoformaattia. Kaikki nämä voidaan muuntaa komposiittivideoksi CV-150-videoadapterin avulla:

  • HD-CVI (High Definition Composite Video Interface)
  • AHD (Analog High Definition)
  • HD-TVI (High Definition Transport Video Interface)


Lisätietoja

Vesa Mikkilä

Vesa Mikkilä

Tekninen johtaja
Puhelin: 0207 420 122
Sposti: vesa.mikkila@finnsat.fi

Finnsat Oy edustaa Promax-tuotteita
Suomessa vuosikausien kokemuksella.

PROMAX on johtava testi- ja mittausjärjestelmien, lähetys- ja TV -signaalinjakelulaitteiden valmistaja. Me Finnsatilla vastaamme Promax-tuotteiden maahantuonnista, teknisestä tuesta ja jakelusta. Kerromme lisää  tuotteista ja toteutuksista numerossa 0207 420 111 tai sähköpostitse.

Ostoskorisi on tyhjä