finnsat

Nutipää. Geeliliitin. Kalansilmä. Rakkaalla Scotchlok™-liittimellä on monta nimeä. Virallinen nimi on nykyään kuitenkin Presslok™. Uudesta nimestä huolimatta sama taattu laatu on säilynyt,

Miksi Scotchlok™ on nyt Presslok™?

Corning Incorporated osti vuonna 2018 koko 3M:n Teletuotteiden Divisioonan (Communication Markets Division). Osana kauppaa Corningille siirtyivät myös Scotchlok -liittimet. Siirtymäaika on kulunut loppuun ja vanhat tuotenimet on vaihdettava lokakuun 2021 loppuun mennessä. Tämän vuoksi myös tuttu Scotchlok™ nimi on nyt muuttunut muotoon Presslok™. Liittimet ovat jatkossakin samoja.

Mistä saan Presslok™ -liittimiä? 

Finnsat vastaa Corningin (aiemmin 3M) teletuotteiden maahantuonnista, teknisestä tuesta ja jakelusta. Finnsat Oy on ainoa virallinen valtuuutettu Corning Carrier ja Enterprise ratkaisujen maahantuoja ja jakelija Suomessa.

Presslok™ -liittimiä on saatavilla mm. suurimpien sähkötukkuliikkeiden myymälöistä.

Presslok™ -liittimet

Presslok™ telejatkostuotteet ovat kaikille sähkö- ja teleasentajille entuudestaan tuttuja. Niiden suureen suosioon on monia syitä. Ne ovat erittäin helppoja ja nopeita käsitellä. Yhdellä liikkeellä saat aikaiseksi lujan ja joustavan asennuksen.

Presslok™ liittimetPresslok™ haaroitus liittimetPresslok™ Inline liittimet

Liittimille löytyvät myös tutut työkalut E-9JE-9Y ja E-9BM puristuspihdit sekä E-9C kasettityökalu. 

Lisätietoja

Finnsat Oy sähköteknisten tuotteiden maahantuonti ja markkinointiyhtiö. Toimintamme perusperiaate on aina ollut hyvä tekninen osaaminen sekä nopeat ja varmat toimitukset. Tuoteperheemme on rakennettu vahvoista kansainvälisesti tunnetuista tuotemerkeistä. Edustamme Suomessa yli 50 päämiestä Euroopasta ja sen ulkopuolelta.

Annamme lisätietoja numerosta 0207 420 111 tai sähköpostitse info@finnsat.fi.

Ostoskorisi on tyhjä