finnsat

Glorystarin Nebula on monipuolinen IoT-tabletti kioskisovelluksiin. Nebulan kioskiratkaisutabletit sisältävät nyt lisenssivapaan kioskin lukitusohjelman ja etähallintalisenssin tablettinäytöille.

Glorystarin Nebula-all-in-one-tabletit on suunniteltu yrityskäyttöön kiinteisiin asennuksiin. Ne voivat toimia esimerkiksi itsenäisinä itsepalvelukioskeina tai järjestelmän päätelaitteena.

Tabletin käyttöjärjestelmänä toimivat Android 7.1 ja 9.0. Tabletissa yhdistyvät jatkuvan käytön luotettavuus ja suorituskykyinen tekniikka (mm. ROCKCHIP 3288 -prosessori). Laite on saatavilla 10, 15,6- ja 21,5-tuumaisena mallina – valitse vain haluamasi koko.

Glory Star Nebula
Glorystarin Nebula-tablettiin liität kaiken tarvitsemasi


Tarvitsemasi lisälaitteet mukaan

Nebula-tabletti mukautuu juuri sinun organisaatiosi tarpeisiin, kun liität siihen tarvitsemasi lisälaitteet, kuten RFID-lukijan, magneettinauhalukijan tai viivakoodilukijan. Muuntautumiskykyinen Nebula onkin erittäin joustava apu kaikenlaisissa kaupallisen tai julkisen organisaation pyörittämiseen liittyvissä tehtävissä – sillä onnistuvat niin vähittäiskaupan e-luettelot, työntekijöiden kulunvalvonnat, yritysrekisteröinnit, ravintolan itsepalvelutilaukset kuin hotellien sisäänkirjautumisetkin.

Star Control- ja Staros-sovellukset täydentävät

Nebula-tabletteihin on saatavilla myös käyttöä tukevia sovelluksia. Kioskin etähallintasovellus Star Control ja lukitusohjelma Staros mukauttavat tabletin käytön entistäkin paremmin yrityskäyttöön.

Star Control
Star Control -sovellus Nebula-tabletin etäkäyttöön


Star Control on pilvipohjainen Android-sovellus Nebula-tabletin etähallintaan. Kaikkiin Nebula-tabletteihin esiasennettu ilmainen kioskin lukitusohjelma, Staros, on erityisesti yrityksille suunniteltu sovellus. Sovelluksen avulla varmistat laitteen käytön turvallisuuden – sillä voit lukita verkkosivustot koko näytön tilassa, käynnistää automaattisesti videot, kuvat ja sovellukset sekä estää ei-toivotun kolmannen osapuolen pääsyn Android-käyttöjärjestelmään.

Käyttäjä ei voi muuttaa laitteen asetuksia tai kirjautua ulos sovelluksista. Laitteen voi myös ajastaa käynnistymään ja sulkeutumaan päivittäin tai viikoittain. Staros-ohjelmalla täydennetty Nebula-tabletti soveltuukin erityisesti julkiseen käyttöön ja yritysympäristöihin. Näytön elinikä on jopa 10 000 tunnista ylöspäin.

Nebula-tabletti ja kuntopyörä
Nebula-tabletin mahdollisia käyttöpaikkoja voivat olla vaikkapa kuntosalit


Nebula-sarjan laitteet ovat suosittuja sovellusten päätelaitteita esimerkiksi työajanseurannassa, ilmoittautumisissa ja varauksissa sekä Point of Sale -sovelluksissa. Tabletit ovat yhteensopivia esimerkiksi Finnsat Ruutu-, First View-, Fisplay-, Idid- ja Upto -info-tv-järjestelmien kanssa.

Käyttäjinä tunnettuja yrityksiä

Nebula-kioskitabletin tyytyväisiä asiakkaita ovat muun muassa maailmanlaajuinen huonekalujen vähittäiskaupan ketju IKEA ja kotikuntoilupyörän jälleenmyyjä Flywheel. IKEA otti Nebulan käyttöön tuotantolaitoksiinsa luomaan ja vahvistamaan digitaalisia viestejä sekä tarkemman tiedonkeruun ja nopeamman työnkulun varmistamiseen. Flywheel käytti Nebula-tabletteja integroituna mukautettuihin kuntoilulaitteisiin luodakseen asiakkaille mukaansatempaavan kokemuksen yhdistetystä kuntoilusta.

Tutustu Nebula-tabletteihin tästä

Glorystar StarControl -etähallintasovellus

Glorystar Staros-kioskilukitussovellus Androidille

Lisätietoja:

Thomas Salmenoja

Thomas Salmenoja

Tuotepäällikkö, AV-ratkaisut
Puhelin: 0207 420 121
Sposti: thomas.salmenoja@finnsat.fi

Thomas Salmenojalla on vuosien kokemus HDMI-signaalin
siirrosta IP-verkoissa erilaisissa ympäristöissä.

Hän on arvostetun SDVoE allianssin sertifioima Network AV expertti.

Ostoskorisi on tyhjä