finnsat

Kanex Pro -tuoteperheen uusin tulokas on KVM-skaalain Quadview-prosessorilla. Sen avulla voit hallita jopa neljää laitetta vain yhdellä hiirellä ja näppäimistöllä.

Valvomo- ja tehdaskäytössä on yleistä, että yksi käyttäjä joutuu valvomaan ja käyttämään useampaa tietokonetta. Se voi olla vaivalloista – tulisi kalliiksi hankkia jokaiselle laitteelle oma näyttö, näppäimistö ja hiiri, mutta toisaalta käyttäjän ei ole järkevää saati mahdollista siirtyä jatkuvasti pisteeltä toiselle. Tällaiseen tilanteeseen suosittelemme Kanex Pro -skaalainta.

Kaikki laitteet helposti hallintaan

Kanex Pro SW-HDSC4X1KVM on uudenlainen KVM-skaalain. Quadview-prosessorinsa ansiosta se sallii käyttäjänsä tarkastella ja hallita jopa neljää erilaista laitetta (esimerkiksi PC, DVR-tallennin jne.) sekä moni- että yksinäyttötilassa. Käytännössä siis yhdellä ainoalla hiirellä ja näppäimistöllä voi hallita kaikkia yhdistettyjä laitteita ja siirtyä kursorilla tai pikanäppäimillä näytöstä toiseen.

KanexPro
KanexProlla hallitset helposti montaa laitetta


Mainiot resoluutiot moninäyttötilassa

SW-HDSC4X1KVM tukee jopa 4k resoluutiota (60Hz 4:4:4). Yksittäisiä näyttöikkunoita voi skaalata nelinäyttötilassa jopa Full HD -resoluutiolla. Yhden näytön tilassa laite mahdollistaa saumattoman kytkemisen. Laitetta voi ohjata RS-232-sarjaportilla tai Telnetissä. Se mahdollistaa myös valitun videolähteen äänen upottamisen WebGui-järjestelmällä tai kaukosäätimellä.

Kanex Pro tukee ja skaalaa ylöspäin jopa 4K:hon saakka. Jopa viisi yksikköä voidaan sarjoittaa hallinnoimaan 16 isäntälaitetta yhdellä hiirellä ja näppäimistöllä. Laiteohjelmistopäivityksiä voi tehdä helposti USB-portin kautta, ja Kanex Pro -tuotteella on yksi 19 tuuman räkkiyksikkö, joka on käytännöllinen ja vaivaton asentaa mihin tahansa ympäristöön. Tuotteella on lisäksi kolmen vuoden takuu.

KanexPro-skaalain
Jopa 16 laitetta voidaan yhdistää


Mihin käyttöön Kanex Pro siis sopii?

Kanex Pro SW-HDSC4X1KVM on ihanteellinen videovalvontaan, radiolähetyksiin ja valvomoihin. Se sopii palvelinhuoneiden, työasemien ja asiakaspalvelutilojen kaltaisiin ympäristöihin – yleisesti mihin tahansa paikkaan, jossa useaa lähetyslaitetta kuten kameraa, tietokonetta, palvelinta tai DVR-tallenninta on tarpeen hallita vain yhdellä hiiri-näppäinyhdistelmällä.

KanexPro-laite
KanexPro-laite
Kerromme mielellämme lisää KanexPro-tuotteista ja muista AV-ratkaisuista

Thomas Salmenoja

Thomas Salmenoja

Tuotepäällikkö, AV-ratkaisut
Puhelin: 0207 420 121
Sposti: thomas.salmenoja@finnsat.fi

Thomas Salmenojalla on vuosien kokemus HDMI-signaalin
siirrosta IP-verkoissa erilaisissa ympäristöissä.

Hän on arvostetun SDVoE allianssin sertifioima Network AV expertti.

Finnsat Oy sähköteknisten tuotteiden maahantuonti ja markkinointiyhtiö. Toimintamme perusperiaate on aina ollut hyvä tekninen osaaminen sekä nopeat ja varmat toimitukset. Tuoteperheemme on rakennettu vahvoista kansainvälisesti tunnetuista tuotemerkeistä. Edustamme Suomessa yli 50 päämiestä.

Ostoskorisi on tyhjä