finnsat

Erardin Exostand-seinätelineen avulla isonkin näytön saa kiinni mihin tahansa seinämateriaaliin. Tyylikäs teline ei olohuoneen sisustusta pilaa.

Taas uusi taulutelevisio hankittuna? Mihin sen sijoittaisi, miten kiinnittäisi?

Erardin Exostand-seinäteline on mainio valinta monestakin syystä. Ensinnäkin se sopii lähes kaikenlaisille näytöille. Näytön koko voi olla 30–85 tuumaa. Television tyypilläkään ei ole telineen kannalta merkitystä, siihen asettuvat mukavasti niin LCD-, LED-, QLED-, OLED- kuin kaarevatkin näytöt.

Näytölle kunnolla liikkumavaraa

Exostand on niin sanottu ”all in one” -seinäteline. Tämä tarkoittaa sitä, että se sisältää niin lattia-seinäpylvään, kallistettavan ja kääntyvän TV-kiinnikkeen kuin laitetasonkin esimerkiksi DVD-soittimelle tai digiboksille. Siitä huolimatta se tarvitsee vain vähän lattiapinta-alaa (500 x 600 mm).

Erard Exostand
Yhdessä telineessä lattia-seinäpylväs, kallistettava ja kääntyvä TV-kiinnike ja laitetaso

Näytön ja laitetason korkeutta voi helposti säätää liu'utettavalla kiinnitysosalla vielä pylvään seinään kiinnityksen jälkeenkin. Voit siis katsoa televisiota niin sohvalta kuin lattiatasoltakin! Näytön saa myös vaivattomasti vaakasuoraan integroidun vesivaa’an avulla – vinoon ei tarvitse katsella.

Esteettinen lopputulos

Exostand-teline sopii kaikille seinämateriaaleille, myös kipsilevyseinään – telinettä ei tarvitse kiinnittää tukirakenteisiin. Pakkauksen mukana tulevat ruuvit ja asennustyökalu. Jopa 85 tuuman television saa siis kiinni suoraan kipsilevyyn/seinään.

Erard Exostand
Exostand on esteettisesti miellyttävä

Exostand-seinäteline sopii vaativallekin olohuoneen sisustajalle. Teline on kaikkineen tyylikäs ilmestys, ja sopii muotoilun ja värivalintojen puolesta hyvin yhteen teknisten tuotteiden kanssa. Laitteiden kaapelitkaan eivät pääse pilaamaan lopputulosta, sillä ne saa siististi pylvään magneettikannen alle piiloon.

Lisätietoja Erard-tuotteista

Finnsat on apunasi, kun haluat löytää sopivat tuotteet AV-projektisi suunnitteluun tai toteutukseen. Meillä on kymmenien vuosien kokemus kuvan ja äänen siirrosta erilaisissa verkoissa.

Thomas Salmenoja
AV-ratkaisut, tuotepäällikkö
0207 420 121
thomas.salmenoja@finnsat.fi

Ostoskorisi on tyhjä