finnsat

Global Foxcomin GPS / GNSS-toistinjärjestelmä on ihanteellinen ratkaisu GNSS-signaalien lähettämiseen uudelleen sisätiloissa. Järjestelmän avulla voit paikantaa tallissa olevat ajoneuvot tai saat satelliittipuhelinyhteyden syvälle maan alla kulkevaan tunneliin.

Global Foxcomin GPS / GNSS-toistinjärjestelmä on ihanteellinen ratkaisu GNSS-signaalien lähettämiseen uudelleen sisätiloissa. GNSS (Global Navigation Satellite System) on koko maailmaa palveleva satelliittipaikannusjärjestelmä.

GPS-toistinjärjestelmää tarvitaan esimerkiksi satelliittien lähettämän paikkatiedon siirtämiseksi
pelastusajoneuvojen johtamisjärjestelmien tietokoneiden GPS-vastaanottimille.

Näistä muodostuu GPS / GNSS-toistinjärjestelmä

Järjestelmä rakentuu ulos sijoitettavista vastaanotinantenneista ja sisälle asennettavista toistimista. Järjestelmä voidaan rakentaa kokoonpanoilla, mukaan lukien sisä-/ulkoantennit ja kaapeloinnit. Ulkoantennit sijoitetaan rakennuksen sellaisiin paikkoihin, joihin on esteetön satelliitti
yhteys.

Global Foxcomin ainutlaatuinen Iridium- ja GPS-toistinratkaisu mahdollistaa satelliitti- ja GPS-signaalien siirron ulkotiloista sisätiloihin; tunneleihin, data centereihin, hangaareihin ja viranomaiskohteisiin.

Global Foxcomin toistinjärjestelmä tarjoaa saumattoman peiton suurissakin tiloissa, mikä mahdollistaa mm. navigointijärjestelmien käytön.

Sisäantennin tyypillinen peitto on 10 x 10 m (kun antenni on asennettu kattoon 4 m korkeudelle). Optisia toistimia käytetään, kun kaapeliveto kasvaa yli 40 metrin sisätiloissa.

Global Foxcomin GPS-toistin tuottaa äärimmäisen hyvät RF-kohinaominaisuudet uniikilla suuntaavalla RHCP sisäantennillaan.

Järjestelmässä hyödynnetään Global FoxComin yli 25 vuoden kokemusta RF suunnitellussa ja valmistuksessa. Se tarjoaa parhaan peittoalueen, pienen tehonkulutuksen ja lisää vähemmän häiriöitä kuin muut vastaavat järjestelmät.

Lataa opas GPS-toistimet

GPS / GNSS-toistinjärjestelmän käyttökohteita

Ratkaisu tukee kaikkia suurimpia GNSS-järjestelmiä 

GPS-ratkaisu, joka tukee maailmanlaajuisia satelliittinavigointijärjestelmiä (GNSS), mukaan lukien Glonass ja Galileo.

Maailmanlaajuisesta satelliittipaikannusjärjestelmästä käytetään lyhennettä GNSS (Global Navigation Satellite System). Satelliittipaikannus tarkoittaa paikanmääritystä paikallisen tai maailmanlaajuisen kattavuuden satelliittijärjestelmän avulla. Lisätietoa: Wikipedia

Aiemmin yhdysvaltalaista GPS-järjestelmää pidettiin satelliittipaikannuksen synonyyminä, mutta nykyään kenen tahansa käytettävissä on sen lisäksi myös venäläinen GLONASS ja käyttöönottovaiheessa olevat eurooppalainen Galileo.
Lisätietoa: Maanmittauslaitos

Lisätietoja Global FoxCom tuotteista

Vesa Mikkilä

Vesa Mikkilä

Tekninen johtaja
Puhelin: 0207 420 122
Sposti: vesa.mikkila@finnsat.fi

Finnsat Oy edustaa Global FoxComin
ratkaisuja Suomessa vuosikausien kokemuksella.

Vastaamme Global FoxCom tuotteiden maahantuonnista, teknisestä tuesta ja jakelusta. Kerromme lisää Global FoxComin tuotteista ja toteutuksista numerossa 0207 420 111 tai sähköpostitse.

Ostoskorisi on tyhjä