finnsat

Uuden television hankinnan tullessa ajankohtaiseksi, kannattaa aina ensin miettiä sen sijoittaminen asunnossa. Tuleeko TV aina olemaan samalla paikallaan? Jos ajatuksissa on näytön helppo siirrettävyys ja paikan mahdollinen vaihtuminen, suosittelemme ERARD STANDiT -sarjaa.

Uuden television hankinnan tullessa ajankohtaiseksi, kannattaa aina ensin miettiä sen sijoittaminen asunnossa. Tuleeko TV aina olemaan samalla paikallaan? Jos ajatuksissa on näytön helppo siirrettävyys ja paikan mahdollinen vaihtuminen, suosittelemme ERARD STANDiT sarjaa. Tällöin näyttö sijoitetaan omalle tyylikkäälle jalustalleen, joka on asennettavissa ja siirreltävissä nopeasti ja ilman yhtäkään seinään porattavaa reikää.

Jos näyttö kuitenkin asennetaan normaalilla seinätelineellä, mietittävää riittää silti:

Onko televisio mahdollista kiinnittää suoraan seinälle, optimaaliselle katselupaikalle ja etäisyydelle?

Kyllä. Tällöin voit valita lähes minkä tahansa kiinnikkeen. Huomioi kuitenkin, että jos näyttö on nähtävissä myös sivuilta päin, kannattaa valita kiinnitystapa, jolla television saa asennettua mahdollisimman lähelle seinää. Suosittelemme ERARD-Fixit sarjaa, jonka paksuus on vain 16mm. Fixit C-sarja on tarkoitettu kaareville näytöille.

Mitä jos haluan katsella televisiota sängystä päin?

Jos näyttö sijoitetaan normaalia korkeammalle, tulee telineessä olla Tilt, eli kallistusmahdollisuus. Ota myös huomioon, paljonko telineen kallistuskulman tulee olla, eli riittääkö normaali 15° kallistuskulma.

ERARD- telineiden tuotetyypistä löytyvä T-kirjain kertoo, että teline on kallistettava.

Entä jos näyttöä pitää liikutella lähemmäksi, sijoittaa kulmaan tai käännellä?

ERARD-teline valikoimasta löytyy useita vaihtoehtoja käännettävistä telineistä. Ne mahdollistavat tukevan kiinnityksen ja voit kääntää ja kallistaa näyttöä tarpeesi mukaan.

Mikäli näyttöä kallistetaan yli 15°, tulee telineessä olla suuremman kallistuksen mahdollistava varsi.

Erard kääntyvissä ja kallistuvissa telineissä on tuotetyypissä TW-kirjaimet (Tilt+ Twist).

Yleisimmät näytön oheistuotteet:

KIT TV ADAPT+

Paketti mahdollistaa kaarevan näytön kiinnityksen seinätelineeseen.

SOUND-UP

Mahdollistaa soundbarin kiinnityksen telvision mukana telineeseen.

FIT-UP -sarja

Television jalat. Monessa näytössä jalustat on sijoitettu aivan näytön äärireunoihin. Fit-up sarjan jalat korvaavat näytön alkuperäiset jalat, ja ne kiinnitetään seinätelineen kiinnikkeisiin, lähes keskelle näyttöä. Uutta TV-tasoa ei tarvita, vaikka uuden näytön omat kiinnikkeet eivät mahtuisikaan vanhaan TV-tasoosi. FIT-UP antaa lisäksi mahdollisuuden säätää näytön korkeutta.

LISÄTIETOJA NÄYTTÖJEN KIINNITYKSESTÄ

Finnsat on apunasi, kun haluat löytää sopivat tuotteet AV-projektisi suunnitteluun tai toteutukseen. Meillä on kymmenien vuosien kokemus kuvan ja äänen siirrosta erilaisissa verkoissa.

Thomas Salmenoja
AV-ratkaisut, tuotepäällikkö
0207 420 121
thomas.salmenoja@finnsat.fi

Ostoskorisi on tyhjä